Maria

Hej hopp!
Idag vaknade jag som vanligt före klockan:)Satte mig ute och åt min frukost. Så skönt var de. Det sitter en spindel på en vägg och han sitter där hela tiden. Han rör sig inte ur fläcken..

 
Vi åkte ner till stranden ganska tidigt och badade. Var så varmt vid 9 tiden på mogonen. Det var också jättestora vågor. Sen åkte jag Lesa och Robyn iväg för att hämta maria vid tågstationen. Hon tog tåget från Sydney för att hälsa på oss:) Vi åkte tillbaka till stranden och badade lite mer. Var så varmt så vi åkte hem till  Sue och hon lagade iordningen en riktigt god kyckling sallad. Hon är så duktig på att laga mat. Sen så åkte vi iväg till ett jättestort köpcenter där det fanns 170 butiker. Jag och Maria gick runt där, gick nästan vilse. Var svår att hitta tillbaka till stället vi skulle träffas på.
Jag köpte en FOX väska som kostade 56 dollar, en Australien bikini 40 dollar, keps 40 dollar(köpte jag på fredagen)vattenflaska 7 dollar, sen 3 st almanackor för 5 dollar, snoddar och en bomerang.


Verkligen nöjd med sakerna jag köpte:)

Sen bar det iväg för att handla mat. Vi åkte till en lågpriskedja som heter ALDI. Ser exakt ut som LIDL. Hyllorna, kassorna, hela huset.

Grillkväll:

Blev grillkväll idag. Grillat lam, sallader och efter maten glass:) Lika gott som vanligt.
Det var jag, maria,lesa, robyn, robyns sone, pappa, bob, bobs son, sue och alan.

Robyn hennes son och hunden DAZE, hungrig som vanligt..

Orkar inte s

Chokladglassen var så goood:)

Ne nu orkar jag inte lägga upp några fler bilder och skriva något mer. Ska sova snart så vi orkar morgondagen. Ska gå upp kl: 7 för att vi ska åka på någon frukt och grönsaksmarknad kl:8 imorgon bitti sen ska vi ner till stranden efter de:) Då ska jag inviga min nya bikini tror jag.

Godnatt säger jag och Maria nu..

Puss♥

Fredag

Japp nu är det fredag. Idag kom Alan och hämtade oss. Vi åkte iväg och åt lunch på ett fint ställe som heter WESTS. Det var ett fint ställe. Där är det nästan bara pensionärer som går. Man ska tydligen ha ett kort som man visar när man ska gå in och när man äter och dricker något. Kortet kostar bara 6 dollar/ år=(6*5=30 kr) Sen berättade Alan att dem får 10 % på maten och 15% på drycken dem köper. Sen har dem även ett gym där han går varje dag. Nästan i alla fall. På hotellet lr klubben som dem kallar de . Det ser ut som Las Vegas inne där. Det är en massa spelmaskiner, sen kan man spela på hundar, keno och en massa andra saker. Bilder på maten vi åt.



Jag har alltid velat se kängrus och koalabjörnar så vi åkte till ett naturreservat och kollade. Där såg vi det jag ville se, sen en massa andra djur. Fåglar och ödlor, och en äcklig orm i terarium.






Sen var vi in till stan och letade efter en Rip curl keps men jag hittade inte den på de stora köpcentrat så vi åkte till stan lr vad man ska kalla de. Jag hade sett en igår men jag va osäker på om jag skulle köpa den och jag hade sån tur att den fanns kvar:)

Sen åkte vi ner till stranden. Jag och pappa badade fast det var ganska kallt. Det blåste så mycket så det blev kallt i vattnet. Sen så åt vi fish and chips. jag hade aldrig ätit de förr. Var väl okej fast jag åt bara lite av de. Det var jag Sue, pappa bob robyn och Lisa som var ner dit.


Ja som ni ser är de inga bilder på mig men de kanske kommer imorgon;)
Imorgon kommer Maria hit och hälsar på oss:) Ska bli så kul. Fårse vad vi hittar på..Nu ska jag göra mig klar och krypa ner i sängen.

Vill ni se mer bilder så komme det att komma upp en massa imorgon när jag går upp:)

Natti Natti

Puss♥




De här bilderna får avsluta min dag:)

Torsdag

Ja då var det snart sängdax. Idag började vi dagen med frukost, sen kom Alan och hämtade oss. Vi åkte ner till byn och fikade. Senare visade han oss runt i Newcastle och småvägarna. Vi åkte förbi 2 fina stränder, men det blåste så mycket så vi stannad inte där. Hoppas vi kan åka och bada då. Miljöerna i Australien är så fina. Det finns så mycket fina växter på vissa ställen, men på andra ställen är det uttorkat.

Sen släppte Alan av oss inne i stan. Han skulle åka iväg och lämna blod. Jag och pappa gick runt i stan och kollade lite. Pappa köpte ett par badbyxor för 300 kr. Riktigt snygga. Jag hittade en bilabong keps jag ville ha och det fanns bara en men den var för stor för mitt huvud. Vi gick också ner till hamnen och kollade på restaurangerna. Sen fanns det ett torn som var 30 meter. Vi gick hela vägen upp och det var en vacker utsikt. Kl: 14.30 mötte vi Alan igen och åkte iväg och åt lunch. Jag tog en kycklingsallad men den var inteså god. Gillar dem hemma i Sverige.

Sen åkte vi iväg och kollade lite mer. Sen när vi kom hem till Susan så lagade hon mat. Blev kött och sallad och en pastasallad. Gott var de. Sen har jag bara suttit här. Hoppas jag kan sova idag, fast jag är väldigt trött nu.

Något som var lite roligt idag var:

Här kör dem vänstertrafik, vi mötte en tjej på en bro och hon gick som bilarna körde. Hon gick alltså i vänstertrafik.


Bild 2: Där gifte sig min farmor och Alans pappa Tom.:)

Nu är jag för trött för att skriva.. Blir kanske lite kluddigt skrivet men ska fixa till det imorgon. Om du vill se mer bilder så kan du kika in på min bildddagbok. Malin1987 heter jag där

Natti natti kram från Malin/ Australien♥

God förmiddag

Nu sitter jag och bloggar lite och lägger upp några bilder på bilddagboken(malin1987)Har ätit frukost..Något bröd med russin. Riktigt tjockt. Med smör och citron marmelad. sen kelloks special k och te. Nu ska jag duscha av mig sen ska vi ge oss ut. Är ju bara 30 grader..Hörs senare. Varma kramar från Australien

Australien

Dag 1 27/1


Äntligen börjar mitt och pappas äventyr. Klockan ringde 03.50 och så var det dags att kliva upp. Transferbussen skulle avgå halv 5 från hotellet. Blev en tallrik fil med färska bär så att man inte gick med tom mage. Bussresan tog bara 10 minuter till terminal 2. Incheckningen öppnade 05.00 och då var det lite folk. Sen väntade vi på att Forex skulle öppna så vi kunde växla lite pengar. Sen var det dags att gå igenom passkontrollen och tullen där man får plocka av sig allt. Skärp, jacka pengar väska å så vidare. Jag klarade mig igenom utan att det pep. Väl inne på terminalen åt vi en macka och yoghurt innan planet skulle gå. Planet skulle lyfta 07.00 men när vi klivit på så meddelade dem att vi skulle få sitta i planet i 55 minuter för att det var många flyg om som skulle landa på Heathrow i London och sen var det tydligen dimma. Planet lyfte i alla fall kvart över 8. Resan till London gick fort. Tog 3 timmar. Landade där 09.30(10.30 svensk tid)På Heathrow fick vi åka buss från en terminal till en annan. Det var hur långt som helst. Tog säkert 10 minuter eller mer. På den terminalen var det tullkontroll igen och då var man t.o.m. tvungen att ta av sig skorna. Haha. Sen var det bara att vänta på flyget. Kl: 11.15(Engelsk tid) lyfte vi och hade en lång resa framför oss. 14 timmar ska vi sitta nu och sen kommer vi mellanlanda i Singapore kl: 8.03 sen vidare mot Sydney. 8 timmar till.

 Personalen på planet är så trevliga. Dem kommer och frågar om man vill ha något hela tiden. Allt ingår. Vill du ha en macka, kaffe, läsk, öl, vin, frukt eller något annat är det bara att säga till. Sen var det även lunch. Var en sallad med fetaost. Lamm med jättegod potatis och sås och böner. Mums!! Under resan har jag suttit och kollat på filmer. Har sett Romeo & Julia, Chihuahuan från Beverly Hills. Finns ju en massa lyxiga saker. Tv som man lyfter upp ur armstödet, matbord som man också lyfter upp. Sen är stolarna sköna och dem går att luta ner och fälla upp fotstödet på. Sen fick man en kudde och en filt så man kunde sova, men det är inte så lätt. Kanske att jag har sovit 2 timmar eller så. Skulle behöva sova några timmar till kanske men får väl se hur det blir på den fronten då...






Dag 2 28/1

Landade på Singapore flygplats på morgonen och vi fick kliva av planet för att dem skulle tanka och städa på planet, så jag och pappa gick runt på flygplatsen och hittade lite saker. Jag köpte ett par Lacoste skor för bara 500 kr. Jag hoppas på att jag kan köpa några mer saker när vi åker hem. Kan ju bara hoppas att vi stannar på flygplatsen där då också.:)Sov några timmar under resan mellan Singapor och Sydney.

Framme i Sydney: 21.05 och det gick bra att hitta. Var bara att följa med strömmen. Det gick även bra att få bagaget. Det kom direkt. När vi kom ut från flygplatsen mötte Susan & Alan upp oss. Riktigt trevliga personer. Alans far var gift med min farmor, men han dog för många år sen. Vi åkte från Sydney till Newcastle där dem bor. Jag satt och sov lite i bilen.

Det var 16 mil dit så vi stannade en stund på MC Donalds. Susan drack kaffe och jag köpte mig en Mc Flyrry. Det var 22 grader när vi kom fra nyss. Susan har 2 söta hundar och en katt.




                                   Ne nu ska jag gå och sova. En ny dag idag. Klockan är nu halv 2 på natten. Natti natti.

8 timmar kvar...

Hej!

Nu är det bara 8 timmar kvar innan planet lyfter. Nu sitter jag och pappa nere på Arlanda Hotellby i loungen och slappnar av med en drink innan sängen. Ska upp före 4 så det är snart dags att prata med KUDDEN;)

Kommer att uppdatera bloggen så mycket som det går när jag kommer ner till Australien:) Hoppas att det går att skriva blogg på 10 000 meters höjd:)

Natti natti så hörs vi snart igen:)

GÄVLE innan vi åkte!


Arlanda hotellby



Pappa & Jag

Jag ser verklige blek och trött ut. Hoppas jag kommer hem med lite mer färg=)

Pappa testade en drink som hette BRAZIL och det heter min farmor i efternamn.
Lite märkligt.


Den här bilden avslutar kvällen.♥

30 timmar till planet lyfter...

Idag har det varit en stressig dag. Fick nycklarna till lägenheten kl: halv 11. Vi körde 2 last. Sen var det hem och äta lite sen upp till estraden och släppa in Highlights. Dans idag var de. Sen skulle vi runt och göra en massa ärenden. Sen var det kina mat och sen dans. Sen fick jag skjuts av peter hem så jag kunde sova hemma i nya lägenheten. Imorgon bitti kommer det några som ska städa badrummet och köket för de har inte dem gjort som bodde här innan. ÄCKLIGT ÄR DE. Jag vill inte ens gå in där.

Dem kommer kl: 9 sen när dem har gått ska jag hem till mamma. Måste ringa till sjukhuset för att gå dit och hämta ett läkarintyg för en medicin sen ska jag ringa och fixa el så de finns sånt när jag kommer hem. Min bror som jag bor med kommer väl inte att göra de..Det första han gjorde var att skaffa bredband..
Sen har jag fått remiss till sjukhuset i sandviken för att jag ska kolla min hals och där ska jag vara kl: 3 sen ska jag vara tillbaka i gävle kl: halv 5 för att då ska vi träffas i lägenheten och kolla igenom och kolla så att det ser bra ut. Men det är en del som måste fixas. Hela vardagsrummet. Masssa sprickor i taket och tapeterna ser hemska ut..:( Sen köket har tapeten svällt och släppt och hallen skulle behövas målas igen. Så de finns en del att göra. Pappa ska hjälpa mig att se till att dem gör de:)

Sen ska jag packa klart resväskan..

Sen blir det arlanda stugby där vi bor och sen bär det av till värmen:)

NATTI så hörs vi senare:)

Puss

Snart Australien...

Ojj nu har jag varit upp på klubben en sväng. har ingen kondis alls..Dansade lite med Anders

Imorgon ska jag iväg till hälsocentralen och göra ett prov bara sen åka och jobba. När jag kommer hem från jobbet blir det att städa och packa. Sen hade det kommit en remis till öron och hals på sjukhuset i sandviken. Jag har haft problem länge nu så det var tur att jag fick de idag, eftersom att jag och pappa drar ner till Australien på tisdag och kommer hem den 12 lr 13 februari. Ska ner och fixa med massa saker och träffa farmor. Hon har alzhaimers så hon känner nog inte igen oss. Jag har inte träffat henne på 10 år när hon var i Sverige senast. Saknar verkligen henne. Men ska bli skönt att komma ner till värmen. Är ju bara 30 grader där nu;) Haha.
 
Jag måste göra så mycket saker nu. Måste sätta mig och skriva ett mail till en läkare så jag kan få ett intyg å en massa andra saker. Sen måste jag fixa elabonemang till lägenheten. Flyttar dit på söndag sen så hinner jag inte göra ngt mer än att ställa in sakerna där bara. Sen hoppas jag att jag kan/hinner dansa på kvällen:) Måste hinna göra de..

Ne nu ska jag sova..ska som sagt till läkaren runt halv 8 tror jag att dem öppnar..

Jag ska försöka uppdatera varje dag från resan:) Fina bilder från värmen:)

Puss på er

Avskedsfest & Dans

FREDAG

Nu var det ett tag sen som jag skrev. I fredags var det avskedsfest hemma hos maria. Hon åker till Australien på lördag och blir borta i nästan ett år. Kommer sakna henne. Började kvällen med tacos. Det var bara några som var där då sen dök det upp en massa folk. Blev Singstar å så..Sen så runt halv 12 åkte nästan alla ner på krogen. Jag var hemma för att jag skulle upp tidigt.

                                                     
                                                  Sara sjunger singstar. Mattias till vänster och Andre till höger.



Ja de var lite bilder från Marias avskedsfest:) Massa folk som jag inte träffat förr. Kommer inte ihåg vad alla heter men Elin, Fabian, Maria, Sofia,Andre,Pernilla, sofie och en massa andra..:)Jag ska lägga upp mer bilder på min bilddagbok senare tror jag. Heter Malin1987 om ngn är sugen på att kolla in där..


LÖRDAG

Kl 11.30 skulle jag klippa mig..Från att ha jättelångt hår så klippte jag av över en decimeter..Men de var ju så slitet så jag var tvungen att göra de. Så här blev de..


På kvällen bestämde Jag Syrran Susanne Amanda & Johan att vi skulle gå på bio och först äta mat. Blev mat på cafe by George sen gick vi och såg på Bröllopsduellen. Den var ganska bra. Den hade tydligen fått jättedålig kritik men den var ganska rolig..Se åkte jag och syrran hem. Bara slappade.(kommer snart bilder från biokvällen också)

SÖNDAG

Gjorde inget alls..Eller jag och pappa satt framför en varsin dator och kollade upp en massa saker om Australien. Kanske ska dit nästa måndag lr tisdag lr nått sånt.Jag eller mamma kommer nog att följa med pappa dit. Kollade efter billiga och bra flyg men det kostar nästan 40 000 kr för 2 personer tur och retur. Hemska priser. Vi får väl se huur det blir.

Kl 4 åkte Jag Pappa Titti Clas och Ewa till skultuna för att dansa till Shake:) Det var en ganska rolig kväll..Fick dansa med säkert 5 som jag aldrig dansat med förr.. Blev uppbjuden av en kille från stockholm som jag inte sett någon gång. Han var så underbar att dansa med. somnade nästan i hans fox. Helt underbart. Buggen var inte heller dåligt..den var lika bra.. Hoppas jag får dansa med honom flera gånger. Tiden gick så fort så man hinner ju aldrig dansa med dem man vill:( Sen hemfärd. Stannade i Tärnsjö och åt POMMES:) mums..

Kom hem kl halv 2 så då var jag riktigt trött. Skulle upp tidigt idag så då var segt att komma upp.

MÅNDAG
 
Jobbig morgon. Sen så var ju bussen sen och den var proppad med folk. jag har lärt mig att jag aldrig ska åka med den som går kl. 8 från stan. Ja jag har jobbat idag sen har jag bara åkt hem. Spelat monopol med lillasystet sen inget mer alls. Nu sitter jag här framför dumburken och väntar på att mia ska bli kvar sen ska vi ut och gå en sväng:) Skönt ska de bli.....

Läkaren, Valbo, Promenad

Nu har jag kommit hem. Varit ute på äventyr hela dagen. Började dagen med att jag åkte ner med Maria till hennes pappas jobb och lämnade av en del saker. Sen följde hon med mig till sjukhuset. Jag skulle på en kontroll och prata med en läkare. Har aldrig varit hos henne förr. Riktigt trevlig var hon. Sen åkte vi och hämtade Andre & Pernilla. Två kompisar till Maria. Blev Köttbullar & Potatis på IKEA sen gick vi runt i Valbo. Kom hem till stan då lämnade vi av Andre & Pernilla sen åkte jag och Maria upp till ÖB och handlade några saker . Sen blev de drive in på MC Donalds. Glass till Maria och en Dricka till mig. Sen åkte vi hem, tog på oss täckbyxorna, skidjackan, vantar mössa & Halsduk och gick ut till skogen med Rockey. Blev en kort promenad idag. 40 minuter bara.


MALIN:

Jag kommer från: Gävle
Jag heter: Jenny Malin Viktoria Wibron
Ålder: 21
Tycker du om någon just nu? JA
Sivilstånd: Singel
Om sex månader: Då är det sommar och semester och danser=)
Jag samlar på: ?
Gröna eller röda äppeln: Gröna
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Ojj, det är olika varje gång
Gillar du golf? Minigolf är ganska roligt.
Vilken tid gick du upp idag? Halv 9
Har du sovit i din egna säng inatt?: Nej. Hemma hos mamma och pappa i bäddsoffan.
Har du sovit ensam inatt? Ja, ( eller har haft sällskap av katterna)
Har du strumpor på dig nu? Japp
Hur svarar du i telefon? Oftast mitt namn, eller Hej.
Vad ska du göra ikväll? Ta en promenad tror jag, slappa framför Tv:n
Vad ska du göra imorgon? Jobba. Börjar 07.00
Var vill du bo när du blir stor? Jag vet inte. Inte kvar i Gävle.
Är det okej att gråta? Ja de är de.
När grät du senast? På min morbrors begravning storgrät jag. Det var i oktober, men har nog gråtit efter de också.
Vilken årstid tycker du bäst om? Våren och sommaren <3
Laddar du ner musik och film från internet? Inte ofta.
Skulle du göra om du vann en miljon? Resa iväg.
Bär du glasögon eller linser? Nej
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej de är inte viktigt.
Har du piercing? JA, Naveln & Öronen
Har du tatuering? Nej, har funderat på de bara.
Vill du gifta dig? JA
Vill du ha barn? JA det vill jag ha=)

Nu ska jag försöka lura ut min granne på en timmes promenad men tror inte att jag kommer att lyckas med de:( Hon brukar inte vilja jämt...Nä nu ska jag ringa henne sen blir det en macka. Börjar kurra i magen..

Hörs säkert sen:)


Jobb, jobb...

Ja nu har jag bara jobbat sen har jag varit ute och gått..en timmes promenad. Jag Maria och lilla rocky var ute och promenerat.:) var riktigt skönt. Gick i snabbt tempo. Svettig var vi när vi kom hem:) Sen har jag inte gjort något mer idag. Bara suttit här sen har jag ätit kinamat. Mätt som bara den så nu blir jag nog sittande här tror jag..eller gå till soffan snart:)
Puss hej..
                                               
                                                  

                            Nu ska jag ta och krypa ner i sängen med mina underbara Älsklingar:) Tuva & Malte
                                                                                        ♥ Godnatt♥
 


Dans till SHAKE på Stora Björn i Borlänge:)

HejHej:)

Nu har jag nyss vaknat..Blev sent igår, kom hem halv 4 och jag kom i säng vid 4:)
Började dagen med att åka till sätra och hämta lite filmer, sen åkte jag hem till mamma och pappa igen och började fixa mig ordning inför dansen till Borlänge. Det var Pappa, Krister,Micke,Clas & Jag som åkte:) Kom upp i tid så hann prata med en massa kompisar innan. Första dansen blev med Mattias:) sen dansade jag nästan hela tiden fram till pausen. Missade en dans(2 foxtrot & 2 Bugg). Sen blev de lite fika, en macka och en cola. Sen fortsatte dansen...Blev uppbjuden en massa gånger av folk som jag aldrig dansat med förr. Blev lite gnuss också:) Trevligt var de;)

EN KANON KVÄLL:)
Ville inte att kvällen skulle ta slut. Betyg av kvällen:♥♥♥♥♥ AV ♥♥♥♥♥(5 av 5) Hade så roooligt;) Bästa kvällen på länge..Har nog inte haft de sen..ne jag vet inte när....Sen blev det att stanna på MAX och äta..Det var många från Mora som stannade. Våran bil, Mattias sålder, Sara, Danie, en tjej som jag inte vet vad hon heter, sen Nina, Mattias,Anna & en massa andra från Mora som jag inte vet vad dem heter. Sen bar det av hem mot Gävle igen.

Nu har jag nyss vaknat. Eller en halvtimme sen. Ska äta lite och klä på mig sen ska jag och pappa flytta alla mina saker som står i Sätra och hem till mamma och pappa. Flyttar till eget den 1:a Februari:) Läängtar.

Nu ska jag klä på mig och sen ska vi åka iväg....

                                                                              ♥Puss & Kram ♥

                                        

                                                                            Daniel & Matttias äter på MAX;)

                                        
                                                               Sara var också hungrig efter en danskväll:)

Ledig!!!

Äntligen helg igen:) Började dagen med att gå upp halv 6. Bussen gick 6. Började jobba 7 idag:) Dagen har gått bra..Stannade kvar lite idag. Kom hem och sen gick jag och amanda ut ¨på en promenad..Brukar ta 1 h och 20 minuter men vi gick på 1 h:) så skönt var de..sen kom vi hem och då blev det Tacos..MUMS..Sen kollade vi på lets Dance..Sen blev det sjunga lite singstar..Nu ligger jag i sängen och bloggar..ska sova nu..blir dans i Borlänge till SHAKE.idag:).Längtar...




Jag & Johan dansar fox på Wahlströms den 4/1 Det var en rolig kväll..

Natti natti Puss och kram

Jävla förkylning...

Ja nu var det ett tag sen jag var här och skrev..Har inte hänt så mycket. Dansat lite. Fick så ont i ryggen i måndags. Kan vara för att jag dansat 3 gångeer på en vecka och inte är van med de..jag vet inte. Sen blev det en långpromenad med min granne i tisdagd..Skönt att komma ut i solen. Gick i en och en halv timme. I onsdags hade jag så ont i ryggen, kunde knappt gå. Kom hem efter jobbet då och somnade. vaknade sen när pappa kom hem med mat från max. Var helt slut i hela kroppen...:(
 
Idag har jag varit på utbildning på jobbet, Handlade om "Svanen" Tror vi ska sträva framåt och bli en svanenmärkt restaurang. Sen åkte jag hem..Åt mat sen klädde jag och maria på oss täckbyxor, halsduk, jacka, vantar och tog en promenad till söder. Skulle dit och hämta hennes farfars bil:) Var en lagom promenad..Nu sitter jag här och sova sova..Ska upp halv 6. Bussen går kl 6..Börjar 7:/, men slutar 14 så skönt..Blir ledig hela helgen. Tror att jag ska dansa då:) Ska i alla fall kolla på Let´s dance imorgon:) Natti natti så hörs vi..

Kommer nog lite bilder snart........♥

Ingen dans idag...:(

Idag har jag inte gjort ngt..jag har bara varit hemma..varit till affären med pappa sen har jag sett Narnia och prins caspian:) Den var bra..just nu sitter jag bara och kollar på tv med mamma och pappa..Imorgon blir det dans till Wahlströms:) Längtar..

Dans till Blender på Estraden:)

Åååå vilken superkväll det var idag..var runt 500..Blev ganska mycket dans:) Roligt att dansa med 2 nya..Gnussade idag också..Ibörjan var jag lite skeptisk mot gnuss men nu gillar jag de:) Jag hoppade även in och jobbade i kassan, garderoben och i cafet. Var så lång kö. Men ska jag summera kvällen så får den 4 av 5 eftersom att jag inte hann dansa med dem jag ville. Nu är jag hemma och äter lite kinamat.. Blir väl sova om ett tag om jag ska orka dansa imorgon och söndag. Funderar på att åka till Borlänge imorgon om jag inte är allt för trött..

Sov Gott.. Puss & Kram

Gott Nytt år!

Nu är det nytt år. Tänk vad tiden har gått fort. Ska jag sammanfatta året som gått. Ja vad ska jag börja med?
 
Bästa Minnena:

*Egyptenresan januari 2008:) Wow vilken resa. Riktigt häftigt ställe. Önskar att vi hade pengar så vi kunde åka ner dit nu:)
Sola, bada och snorkla:)

Hotellet var helt underbart. 2 stora pooler och en massa andra saker. Här sitter jag bredvid en dromedar:) 

* Riga resan: med mamma pappa björn syrran, susanna, amanda, johan kevin och uffe.=) En kryssning till Riga med god mat och dans.
Fast blev inte så mycket dans för oss den resan. Fanns så mycket annat att göra på båten.


Jag & Björn:)                                       Amanda & Johanna                            Johan & Kevin


Pappa & Björn                                             Mamma & Susanne                       Morbror Uffe(R.I.P sept. 08)

Sommaren var underbar. Var i övik, jobbade lite fast det kanske inte var så kul.
Sen har jag badat lite, men blev inte så mycket sol och bad. Sen en del dans.

Dansbandskampen: Jag, pappa mamma och madde åkte ner till dansbandskampen.
Var en rolig kväll med dans och middag. Bilder finns längre ner i bloggen:)

Dansen:
Dansåret har varit ganska bra..Lite upp och ner. Varit ute och dansat en del men nu på det nya året ska det blir mycket dans.
Var ute på en del logdanser. Uppe i Umeå, Torsåker, Dalarna, Hudik. Sen en massa andra
Jag har gjort en danstävling på hela året. Kanske inte så mycket men det var roligt ändå. Dansade med tobbe från Mora. Kom 7:a av 28 par.
 Men lite surt att komma utanför finalen. Men hoppas det kan bli några tävlingar under 2009.


Tragiskt år:

* 28 September 2008 avled min morbror ULF. Han blev överkörd av en bild och avled omedelbart. Han blev bara 38 år. 1970-2008.
  Kan inte förstå att han inte finns och att han inte kommer att komma tillbaka. R.I.P morbror ulf. 

                                                             

Saknar dig Morbror Uffe. Allt är så tomt utan dig. Har så många minnen från en massa roliga resor, grillkvällarna, julafton.
På julafton var det så tomt. Han fanns inte med oss nu. Är så konstigt. Så svårt att förstå.
Det kommer att ta många många månader och år att förstå att han inte kommer tillbaka.



*
I förrgår fick pappa ett mail om att farmors man hade avlidit på julafton. Tror att han var run 83- 85.
Dem bor i Australien så vi har inte så bra kontakt med dem:( Saknar farmor. Vill ha hem henne men det går inte.
Hon kommer inte att komma ihåg oss. Hon har alzhaimers så minnet blir bara svagar och svagare.
Jag och Pappa vill åka ner och träffa henne men en flygstol ner kostar 10000 kr. Hade jag dem pengarna så
 skulle jag ta med mig pappa ner. Finns så mycker saker som måste redas ut där nere.
____________________________________________________________________________________________

Nyårsafton:Gott Nytt år.

Igår var det som sagt sista dagen på 2008. Dagen började med en make up och hårfixning.
Sen blev det mat och lite roliga saker hemma hos josefin. Maria, jag, Lojsan, Peter, hoffa, erika, matts och johan.
 Lite lekar blev det innan 12 slaget. Vi firade in nya året ute, sen dansade peter och maria in det nya året.
Synd att jag inte har någon bild. ( Kommer att komma upp bilder senare i veckan)

 


(Ja så här blev de)

Sen var det dags att bestämma nyårslöften.
*Köpa träningskort och börja träna lite:)
*Godis uppehåll ett tag;)

Sen var det bara hem och sova:) Var hemma till 4 och somnade runt halv 5. vaknade av att lillebror kom hem.

____________________________________________________________________________________________

Idag har jag varit och dansat i skultuna till Wahlströms:) Faan vad skoj det var:)
Synd att jag som vanligt var Lite feg med att bjuda upp men fick dansa ganska mycket:)
På vägen hem stannade vi i tärnsjö och åt pommes frits...Mums..Hur goda som helst. Finns nog inget ställe som slår dem:)
Nu blir det sängen..har ju lovat pappa att jag ska hjälpa honom med inventeringsen på jobbet:(
orkar inte men har man lovat så har man. Sen så blir det dans imoorgon på Estraden till Blender:)
Längtar..Då ska jag dansa hela tiden:) Natti Natti Sov gott

Julhelgen!

Juldagen hände det inte så mycket. Var hem till sätra och spelade lite monopol och jag vann 2 gånger av 2:) 
 
Annandagen: Mådde inge bra alls..Ont i halsen och trött..På kvällen skulle vi ut och äta med jobbet och jag var inte så pigg men jag gick ner ändå:) Vi var 8 st som var ner på HELT ENKELT. Fetaost fylld kycklingfile med klyftpotatis. Sen bar det iväg hem till soffan.

Lördag: Non stop dans med 3 rätters middag. Riktigt roligt var de:)

Söndag: Gjorde igenting alls.

RSS 2.0