Nattåget

Nu sittter jag på tåget påväg hem. Suttit i 2 timmar så de är nog lite mer än 3 timmar kvar innan jag är hemma. Ville inte åka hem men har lite grann att uträtta hemma. Teorilektionen imorgon sen så lite jobb också. Nu är jag i Västerås. Det klev på ett gäng med 5 personer från kroatien och dem var jättetrevliga. En av killarna snackade med mig nästan hela vägen från Örebro. Lite roligt var de så jag fick öva på lite engelska också..

Nu ska jag stänga av datorn...Finns inget uttag på dem här gammla tågen så de blir väl att sova snart tror jag. Kommer ju inte till Gävle förrän klockan är 01.37 så då är det bara att gå hem och sova sen upp och jobba..

Puss och Kram & Godnatt

Sjuk!

Vaknade inatt med halsont och illamående, men halsontet sitter i lite fortfarande lite illamående.. Men går ju upp och ner. Blir hemma imoron så jag får vila upp mig. Då får jag ligga och läsa teori. Det behövs verkligen göras. Hoppas att körkortstillståndet kommer i veckan lr nästa vecka så jag får ta första körlektionen den 6 oktober :) Vill fixa de så fort som möjligt ;) SÅ jag kan göra de som jag har planerat :)

Ska lägga mig i soffan och kanske läsa lite till nu :)

Puss hej

1 år har gått fort..

Hej! Nu har jag läst över 100 sidor i teori boken. Har bara 200 kvar. Tar en liten paus och skriver några rader här. Idag är det ett år sen min kära morbror blev påkörd i en olycka på riksväg 80 mellan Gävle & Valbo. Han avled och tiden går så fort. Känns som det var igår...

Nu ska jag kolla på ensam mamma söker om tv3play fungerar. så segt är de..

Puss hej!

Långledig :)

Tjo ho!

Ja då var det söndag förmiddag och jag sitter i en buss påväg neråt i sverig :)

Igår jobbade jag mellan halv 14.30-02.45 så de var en lång kväll. Det var en krogkväll där bland annat Tommy Nilsson spelade. Älskar låten AMELIA :) Så fin låt..Sen spelade monica turnell tror jag hon heter och sen rocka billy trio å en massa andra. Jag skulle jobba i baren hela kvällen, men jag var där en timme sen så kännde jag inte för de riktigt så en annan tjej ville så jag gick och plockade disk och pratade med gästerna. Var välditgt skönt faktiskt:)

Blev lite irriterad fram emot sista timmen när allt skulle städas. Finns inget jobbigare att man måste säga till för att vissa ska göra något. Är störande när dem bara står och inte gör något medans andra sliter..Men men sånt är livet!

Är ledig tills onsdag morgon kl: 08.00 och det ska bli skönt..Ska försöka plugga lite teori under dagarna när jag är ledig. Ska försöka fixa mitt körkort så fort som det går. Behöver verkligen ha de så jag kan flytta som jag har planerat...

Sen åkte vi hem. Var hem och jag somnade efter 03.45. Kl 8 var jag uppe för att bli hämtada och nu sitter jag som sagt i bussen! Ska bli skönt att komma fram och bara han en myskväll med film :)

Hörs lite senare!

Puss hej!

<3

Jobb & Förkylning

Igår var jag ganska slut när jag kom hem. Har en förkylning som går upp och ner nu:( Så ganska jobbigt att jobba. Kom hem 11 igår sen somnade jag halv 12 och skulle upp kvar i 7. Gick bra men var segt. Sen har jag jobbat hela dagen, men knappt någon vila. Blev en snabblunch på 15-20 minuter men så är det ibland. Nu när jag kom hem så har jag bara tagit lugnt, diskat och ätit mat. Imorgon är jag ledig så kanske ska träffa maria en sväng. Ska även städa i lägenheten och gå på teorikurs imorgon. Men jag borde läsa lite idag, eller så gör jag de imorgon. Är lite trött så ska nog ta ett bad och sen bädda ner mig framför tv:n ikväll..Så känns det nu

Puss hej

Saknar dig<3

J*vla Förkylning :(

Nu sitter jag på tåget påväg hem från sötnosen<3. Tråkigt att lämna honom varje gång, men var ju tvungen att åka hem och jobba nu..Han jobbar också så. Ska hem och jobba ett 11 timmars pass nu och sen blir det ett sånt till på lördag. Sen jobbar jag även en lite kortare dag på onsdag lr 8 timmar och 5 på fredag kväll...Ledig torsdag och då blir det slappa och sen på kvällen teorilektion. Har läxa om avsnittet Bilen och har bara några sidor kvar att läsa så de ska jag göra när jag orkar. Orkar inte mycket när man är förkyld och har så ont i Nacken. Ska ta en ibumentin när jag kommer till jobbet..

Nu ska jag försöka sova en stund..

Ha en bra dag allihopa så hörs vi

Saknar dig<3

Puss och Kram♥

Seg igen på bloggandet!!

Ja nu har jag varit seg igen och får klagomål på uppdatering ;) Ja vad har jag gjort..Börjat på körskolan..Trodde det skulle vara information och teori i torsdags men det var bara information och allt som hon sa där under den timmen vi var där berättade tjejen som satt i receptionen för mig när jag var där. Sen så har jag jobbat i lördags. Finska föreningen hade något på jobbet, var segt och lite strulade såklart. Sen igår tog jag tåget ner till Götene och åker hem imorgon bitti och direkt till jobbet..

Nu ska jag slöa lite..Gosa med katten tills sötnosen kommer hem :)<3

Kanske läsa lite mer i teoriboken..Fick läxa om att läsa delen om BILEN..har 20 sidor kvar men orkar inte just nu..:P

Puss och Kram

På jobbet nu!

Ja nu sitter jag som sagt på jobbet..Börjar jobba om 25 minuter så ska väl snart vandra ner och byta om...Har haft svårt att sova inatt...:( :S Haft ont i magen...

Vill att dagen ska gå fort så jag får åka iväg..Längtar...

Ne nu ska jag röra på mig..Hörs senare

Puss hej!

Torsdagsdans!

Ja då var det torsdag kväll igen och jag ska snart göra mig klar för sängen men måste bara skriva lite vad jag har haft för mig hela dagen. Jobbar mellan 9-15 och det har bara gått bra idag. Har varit en vecka:) Efter jobbet åkte jag hem och slöade en stund och pratade med Susanne i telefon, sen blev jag hungrig så jag ringde Elin och vi åkte till MAX och åt mat..Mums! Onyttiga jag...

Fick tag på Kim och hon kom förbi 5 minuter när jag skulle gå. Hon hade med sig en hundvalp på 9 veckor. Så söt valp:)

Vandrade sedan vidare upp till dansen och dansade ganska mycket, men har ju inte rört mig på 3 veckor så de var dags nu om jag ska tävla den 18 oktober. Ska bli spännande...Men jag och Henrik som jag ska tävla med har inte dansat så mycket tillsammans så vi ska väl försöka träna några dagar veckan före så att vi är skapligt samdansade till tävlingen!

Klockan tickar iväg och jag ska nog sova, fast borde packa eftersom jag ska bort imorgon....

Hörs!

Puss och Kram

Saknar dig<3

Utkast: Ja idag ...

Ja idag har jag jobbat och det har gått bra idag på jobbet...Har haft lite ont i magen idag:S men bättre nu. Har inte gjort så mycket efter att jag kom hem frpn jobbet. Har lagat pannkaka sen har jag bara slöat här och framför tv:n. Såg nyss på fotbollen men de var en skitmatch, men dem vann ju i alla fall...Nu blir det att kolla på idol...

Sen sova..
Natti Natii
Puss & Kram♥


090909

Hej!

Ja idag är det den 090909:) Då får man tydligen önska sig något!

Nu sitter jag och äter frukost och ska snart göra mig klar och åka till jobbet. Börjar 10 idag och slutar 3. Sen blir det nog en sväng in på stan tror jag..

Hörs senare!
Puss & Kram

Idol & Promenad

Nu var det kväller igen. Min bror kom hem med ett mini mål från max till mig så de har jag tryckt i mig nu till Idol..Fattar inte hur vissa kan ställa upp. Dem skämmer ju ut sig...

Har varit ute och gått en kvällspromenad med Emelie & hennes hund Emil :) Snackat en masssa skit..Haha

Nyduschad och klar för sängen...:)

Puss & Kram

Snart är det fredag! 3 dagar kvar ;)

Saknar dig<3

Café Mocca

Hej!

Idag hade jag sovmorgon och började inte förrän kl 9. Bussen gick 8, men jag vaknade vid halv 6 som jag inte brukar göra så ofta men som tur somnade jag om :) Har gått bra på jobbet idag, var ganska lugnt eller gäster som kom hela tiden så svårt att säga hur mycket det kunde vara.

Slutade 2 idag så jag åkte hem och åt. Blev bara yoghurt & macka för att jag inte orkade laga något. Fixade med lite saker:
  • Betalade tävlings licensen som jag skulle gjort för ett bra tag sen!
  • Anmälde mig och Henrik till en danstävling den 18 oktober :)
  • Köpte tågbiljetter ;)
Elin kom sen förbi och vi gick ner till Söder och skulle fika på de nya cafét som heter Mocca :)
Det var ett gulligt café som jag kommer besöka många gånger..Sen så jobbar ju en gammal jobbkompis
Jimmy där så kommer väl hälsa på honom också!! Satt där och pratade om ditt & datt. Blev en stor chokladboll & Earl grey te(kostade 44 kr) var bra pris ändå. Men jag orkade inte äta upp hela den, så vi kunde nästan ha delat på den!



Elin åkte hem och jag gick och hämtade ut mina tågbiljetter, sen har jag bara suttit här och inte gjort så mycket. Sitter och väntar på att min bror ska komma hem så vi kan laga mat, men jag har inte hört något från honom än. Blir Idol idag kl 20.00.

Kanske ska diska lite nu då och inte bara sitta här och slöa hela tiden!!

Puss & Kram


Glass & Marabou daim:)

Hej hopp!

Lördag 5/9 HELDAGS UTBILDNING

Åkte med tåget till jobbet så jag var där till halv 9. Skulle göra frukost till personalen som skulle vara med på utbildningen. Det var en utb om hur vi skulle vara mot gäster å en massa..I 8 timmar hade vi utbildningen och när dan var slut hade vi kommit fram till ett papper med en rubrik & 5 punkter. Förstod att det skulle vara så. Jag ville vara i Olstorp och dansa och ha en trevlig helg, men nu fick jag tillbringa hela lördagen med arbetskamraterna till kl kvart över 7..Åkte hem och la mig i sängen och kollade på SKÄRGÅRDSDOKTORN :)

Idag har det gått bra på jobbet och dagen gick fort. Jobbade mellan 8-13 sen åkte jag hem och åt stuvade makaroner och köttbullar som jag köpte med mig från jobbet. Annars har jag diskat, legat i soffan och slöat. Emelie har nyss varit här och vi har kollat på Färjan 3. Men de var väl sådär idag. Har också hunnit med ett bad idag..Skönt!! Så nu tänkte jag nog snart ta och natta...Lite seg idag bara....Börjar 9 imorgon så då går bussen 8:) Det betyder att jag får sova en timme längre.

Saknar dig. Längtar tills fredag kl 19.30 när jag får träffa dig igen:) Varit utan dig i 12 dagar då så nu vill jag verkligen träffa dig!! :)

4 dagar kvar:)

Nu blir det borsta tänderna och sen sova....Så det blir fredag snart ;)


Hej!

Ja då börjar jag hitta tillbaka till bloggen igen. Idag har jag jobbat mellan 8-14. Ska sluta 1 men så mycket att göra på jobbet så jag har jobbat över hela veckan. När jag kom hem blev det kycklingsallad med fetaost:) Mums! Sen har jag bara legat i sofffan och kollat på tv, men väntar på att min bror ska komma hem så vi kan börja städa. Orkar inte men måste verkligen göra de idag...

Imorgon jobbar jag igen och sen efter jobbet ska jag till Sofia. Hon ska färja mitt hår. Eller vi ska göra blonda slingor:) ska bli spännande att lägga i något nytt i håret. Ne nu ska jag plocka in disken och sen städa..

Hörs
Puss & Kram

Saknar dig<3

Nu har jag fått klagomål för att jag inte skrivit ;)

Hej igen !

Var över en månad sen jag uppdaterade. Ja vad ska jag börja med. Sommaren har varit bra, har varit en del dans och andra saker som har gjort att jag inte suttit här och bloggat, men nu ska det bli ändring på de. Ska försöka ta tag i de, men den mesta tiden kommer jag lägga till viktigare saker. Börjar på körskolan den 17 september då den första teorilektionen börjar & sen ska jag köra första gången den 6/10..Längtar för jag vill verkligen ha mitt körkort så jag kan göra de mina drömmar vill och inte bara vara kvar här...

Nu ska jag äta kycklingsallad med pasta, grönsaker och FETA OST!!

Puss på er....

RSS 2.0