Städat...

Hej!
Ida har jag jobbat från 8 till halv 5..Jobbade över en halvtimme sen har jag bara varit hemma och städat och packat lite. Imorgon kl: 9.30 kommer det en kille och ska besikta lägenheten så jag måste fixa lite saker imorgon bitti..
Nu blir det bara tv ett tag till sen så ska jag sussa:)
Nu ska jag slappa vidare..natti natti
Puss & Kram

♥Saknar dig♥


Dansbandskampen:)


Jag & Lillan( Martinez)

Dansbandskampen....

Hej Hopp!
Måndag igen. Började jobba halv 8 idag så jag fick åka tidigt idag eftersom att jag sov hemma hos mamma i gävle inatt.

Helgen har varit riktigt trevlig. Lördag förmiddag åkte Mamma pappa Jag & Madde ner till strängnäs för att kolla på dansbandskampen:) När vi kom ner checkade vi in på hotellet och sen gick vi upp till hotellrummet för att göra oss klar inför kvällen och middagen.

Guldentrentrén gick vi in i:) När vi kom in fick vi ett glas moserande vin. Sen stod vi och pratade med en massa folk och då kom reporten frida fram till oss och gjorde en intervju:)http://www.svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=97237&lid=Dansbandskampen&from=menu (kolla på den) Sen var det dags att sätta sig vid bordet...




Cilla Madde & Jag inne i Guldentrentrén:)


Madde & Jag

Menyn:

* Förrätt: Toast med kräftstjärtsröra
* Varmrätt: Potatisplätt & oxfile med kantarellsås och skysås och sallad
* Desert: Vanilj pannacotta med blandade bär




Jag Tilde (cathrine i novas dotter)En riktig liten busunge & Madde



Novas Fanclub:)


Juryn: Anna Tomas och Magnus (tv skärm)Han kunde inte vara närvarande i studion..


Babsan gick förbi oss:)





Henrik i scotts framför juryn
Jag har en massa bilder på alla banden men orkar inte lägga in alla;)

Peter Settman & Babsan=)



Scotts

Scotts & Lars Kristerz gick vidare igen men jag hade hoppats på att NOVA eller CC&Lee skulle gå vidare.



Sen var det dags för dans till Mats Blad..Jag dansade inte så mycket..Blev dans med joni i martinez, Rickard, Micke & Tomas


Jag & Tomas från Juryn. Han var verkligen duktig på att dansa FOX:)



Stefan från Dansbilder.se var där och knäppte kort. Kolla på www.dansbilder.se


Micke & Jag


Andreas & Micke tog en FOX:)



Pappa & Emil


Hemresa..Hejdå strängnäs


Snö i Enköping strålande sol efter heby

VI kom hem, åkte upp till klubben en snabbis sen hem och äta och göra oss klar för dans till nova i tierp igår söndag. Jag hade inte sovit så mycket på lördag så jag var verkligen slut på kvällen och idag på morgonen var det hemskt...Somnade när jag kom hem från jobbet idag.



Ja här har vi en massa bilder på lite folk från dansen igår på Möbeln i Tierp..Ne nu ska jag gå och sova..Blev en lång blogg om min helg:)
Puss och kram

♥Sakar dig♥

3 dagar kvar....

Hej!
Idag har jag jobbat sen har jag varit hem och städat och packat ner mer saker i kartonger. Nu vill jag bara flytta allt så jag kan städa ur hela lägenheten. Finns ingen tid att göra de på..Funkar inte under helgerna men vi måste försöka göra de någon dag nästa vecka. Sen har vi haft personalmöte..Nu sitter jag bara och kollar på tv men ska sova snart så jag orkar dagen och dansen på kvällen:)


3 dagar kvar sen ska vi ner på DANSBANDSKAMPEN. Kommer att bli så kul..RÖSTA på NOVA..
Lördag kl:20 är det direktsänning:) SVT 1


Nu ska jag gå och göra mig klar..sova om jag ska komma upp imorgon..börjar 7 så segt..

Gonatt Puss & Kram
♥Saknar dig♥

Trött...

Nu är jag tillbaka igen..Har inte gjort så mycket sen sist. Har packat 2 kassar med lite saker bara sen har jag varit ner till American Take Away och köpt en pízza, men nu har jag fått ont i magen:( Brukar få det av pizza:S Sen började jag kolla på en film men somnade så jag stängde av..Vilade ett tag sen kollade jag på färjan:) Nu funderar jag på om jag ska göra ett nytt försök med attt kolla på filmen..Ska försöka hinna med cocktail också:)



Pizza & Film..Får se hur Blonde and blonded är:)

Nu blir det en dusch och sen kolla på film om jag ska hinna se klart den idag. Börjar jobba 7 så måste sova några timmar inatt:)

♥ Puss & Kram ♥


Flytt, fest & film...Grattis på 26 års dagen Maria:)

Tjoho!

Redan måndag...:(

Lördag: Pappa och lillebror kom hem till mig så flyttade vi en massa saker..Är inte så mycket kvar nu..Sen så var jag ner på stan en sväng och köpte ett linne som jag tänkte att jag skulle ha på mig under kvällen..Maria hade födelsedagsfest..riktigt kul var de..Det var Maria, Jossan, Tobbe, Offa,Lojsan,Jag,Erika,Mats,sara och sen en massa andra kompisar tilll Maria:) När klockan blev halv 12 gick vi ner till heart break. Vi hade rätt trevligt där:) Sen när dem stängde åkte jag hem till mamma och pappa och sov..Inte kunde jag sova den natten heller:(

Söndag: Vaknade tidigt eftersom jag inte kunde sova så mycket..Åkte upp till dansen och var med och hjälpte till på några kurser sen så hyrde jag film och kollade på..Kollade på Ps: I love You & Step up 2 street:) 2 bra filmer:)

Måndag: Idag har det bara varit en massa strul:S Känns som att allt bara har gått fel idag:/ Hoppas bara att kvällen blir bättre..Funderar på om jag ska åka in till stan lr om jag bara ska stanna här hemma och städa och packa? Borde stanna hemma men får väl se vad jag hittar på...Kanske slappar i soffan och kolla på en film skulle var skönt..har ju fortfarande inte kollat klart på cocktail som jag skulle ha gjort för ett tag sen:P


Idag fyller Maria 26 år:)Grattis Tjejen:)


Lite bilder från HELGEN:)

Tobbe:)

Jossan:)

Skål! Födelsedagsbarnet Maria

Offa(cristoffer) & Lojsan:) Visst är dem söta? ;)

Jossan(Ryggen mot kameran) Erika & Mats:)




Offa, Lojsan & Sara

Nu ska jag försöka få något gjort idag men vi hörs säkert snart igen...

♥Saknar dig ♥

Äntligen hemma..

Hej!

Nu har jag kommit hem efter en ganska lång dag..började 14 och slutade kvart över 1..så nu ska jag bara skriva några rader här och sen sova..Idag har jag varit ner på stan och köpt en present innan jobbet. sen har det varit en pubkväll på jobbet. Idag var det en kille som driksade mig 100 kr sen så var det en annan som ville kramas hela ttiden och en som ville att jag skulle på date med honom imorgon för att jag inte ville dansa med honom på arbetstid... Lite dryg var dem..HAHA..

Imogon ska jag hem till maria på födelsedagsfest;) fast inna de ska pappa komma och vi ska köra en massa saker som jag ska flytta..Min soffa som mamma och pappa ska ha och sen en massa andra saker...



Här är födelsedagsbarnet Maria i svart..Sen har vi erika i Gult:)



Familjens lilla katten "Gustav" malte är jämt seg på morgonen:)

Min katt var trött idag:)

Min lilla sötnos tuva var också trött idag på morgonen:)

Ne nu ska jag dricka upp min juíce och sen sova eftersom pappa & Patrik kommer runt 1o tiden imorgon och då ska vi börja köra sakerna..

Godnatt & Sov gott..Puss ♥

Hos mamma & Pappa

Tjoho!

Nu är jag inne i Gävle hos mamma och pappa..Kände att jag hade packat mycket idag och jag kände att det röck till i benen:) Torsdagsdans idag så jag åkte in..Snorig är jag men jag dansade lite ändå..Får väl se hur jag mår imorgon.

Börjar jobba kl: 14-02 imorgon så jag får sova ut:) Ska försöka ta mig hem en sväng och försöka stoppa ner lite mer saker i flyttkartongerna så jag kan börja köra lite saker i helgen:) Vill bara bli klar och flytta eftersom att jag kommer att ha fullt upp nästan alla helgerna den här månaden. Synd att jag inte har körkort, annars hade jag kunnat kört flera lass....

Godnatt & Sov gott så hörs vi imorgon!!






Packar inför flytten....

Ja Såhär ser det ut i köket just nu när jag håller på att packa!
Jag är ju en sån som ska spara på allt men det går ju inte:( Jag har redan kastat en massa saker men har ändå jättemycket saker som jag borde kasta bort..Varföt samlar man på sig så mycket???

 Håller på och packar ner en massa saker..Bara en enda stor röra är det:/

Vardagsrummet


Såhär ser det ut i vardagsrummet nu..Brukar vara mycket renare och finare men nu ser det hemskt ut..Ska försöka få ner lite av dem här sakerna i kartonger idag.:)

Vill åka in till gävle och dansa idag men tror att jag stannar hemma och vilar mig om jag ska hem till maria på födelsedagsfest på lördag:) Sen blir det verkligen en lång dag på jobbet så då är det bara att vila idag....'

Ne nu ska jag fortsätta med att packa ner....♥

Förkylningen....

Orkar inte med den här förkylningen:/ så jobbigt att den bara kommer tillbaka hela tiden..Snorig å lite ont i halsen. Idag har jag jobbat men ska försöka vila lite. Måste börja packa ganska mycket saker idag inför flytten. Sen vill jag vara frisk till imorgon så att jag kan dansa men de blir väl så att jag blir kvar hemma imorgon också.

Ne nu ska jag börja plocka lite och sen slappa framför en film tror jag:)

Puss & Kram


Flytt & Cocktail....

Hej:)
Igår var det en rätt trevlig dag...eller morgonen var väl inte den bästa..Började dagen med ett besök hos läkaren eftersom att jag fick ont i halsen igen. Fanns inga bassilusker men dem skulle skicka en remiss till sjukhuset så får jag se vad dem gör.. Sen på kvällen var jag och träffade en kompis..Gick på Los sombreros sen bestämde vi oss för att gå på bio också:) Blev Bond..

Jobb,jobb och jobb..Morgonen startade bra men sen när man kom till jobbet blev ju dagen förstörd..Förstår inte varför hon hela tiden ska börja gnälla på oss..Hon bara styr och ställer över oss..Blir trött på henne...Många som är less på att hon ska hålla på som hon gör..Tur att det var en kort dag idag:P

Efter jobbet gick jag hem..Började packa inför flytten. Måste göra de varje dag för att bli klar innan den sista. Sen kom pappa nu på kvällen med en massa kartonger..Har packat ner lite saker..Nu blir det en dusch och sen kolla på COCKTAIL:) Hoppas den är bra:)
Puss å kram

Då var man Ny här:)

Igår kväll var det Dans & Hela huset gungar på Folketshus Borgen i Gävle. Före de var jag, jossan, erika, peter, mats, tobbe, hoffa, anette, maria, lennart och några andra och åt mat på Munken. Riktigt trevligt..Sen blev det dans..Varmt som bara den..var verkligen helt vindstilla...Dansen tog slut och så blev det en sväng upp i schlagerbaren innan vi gick hem..

Idag blir det jobb..Dans ute på folkan i sandviken..Jag får tyvärr inte dansa, eftersom att jag ska jobba idag men imorgon ska jag dansa tänkte jag..blir väl först upp på klubben sen blender inne på Estraden:)

Ne nu måste jag äta mat inna jag ska med bussen till jobbet....Puss och kram


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0