Underbart väder

Hej!

Nu är jag tillbaka igen. Har verkligen varit dålig på att blogga den senaste veckan..Ja måndag började jag dagen med att ta mig till arbetsförmedlingen för att skriva in mig å så igen. Sen blev jag inbokad på en tid tills imorgon. Hade en del att fixa med tills imorgon och nästan allt är nog ordnat. Ska bara in på hemsidan och uppdatera lite mera saker nu. Sen gick jag och köpte en sallad och tog med den till kvarnparken. Satte mig på en filt och slappade i solen. Sen ringde jag madde så hon kom ner och hälsade på mig:) var ett tag sen jag träffade henne:) Sen gick jag hem och slöade.

Resten av veckan har jag jobbat och sen i fredags blev det dans igen. Jag mamma pappa & Johan åkte ner till liljekonvaljholmen och dansade till Jannez..Önskar att den kvällen var längre..Hade så rooooligt:)

Igår började dagen med att jag åkte hem till stan med pappa och vi köpte en SPIKMATTA till mamma..Sen träffade jag Camilla & Maria och vi gick ner till kvarnparken och la oss och solade och fikade. Hur mysigt som helst hade vi. Sen var det dags att ta en dusch och göra oss klar innan det var dags att först åka till Sandviken och kolla på en massa bilar..Såg ganska många:) Åkte sedan vidare till Torsåker. Dans till BLENDER. Det var också en riktigt bra danskväll. Dansade alla låtar utom en före paus sen blev det lite mindre efter pausen. Var så roligt attt träffa tobbe & Mattias igen och en massa andra. Fick även lite nackmassage av Tobbe & Mattias pappa. ¨När vi dansade förbi scenen så sparkade Robert till mig i rumpan. Haha..:) Frågade honom sen varför han gjorde de och han sa att han fick sendrag:) ROLIGT var de iaf..Sen åkte vi hem och jag somnade direkt. Var ganska slut..Så nu ska jag snart försöka göra ngn nytta om jag orkar..Borde ta tag i disken, men får se vad jag gör:)

Imongon blir det arbetsförmedlingen sen kvarnparken. Picknik och en massa sol och njuta av LEDIGA dan imorgon:)

Puss Hej!

Dans Dans Dans

Hej!

Nu har jag varit dålig på att uppdatera igen. I torsdags var jag ledig. Gjorde nästan ingentin. Fredag började med att Jag, Sandra, Malin D & Annelie åkte ut till sandviken för att äta lunch. När vi kom till sandviken så regnade så vi blev lite blöta. Vi sprang över till LIVING ROOM och åt. RIktigt bra mat. Jag åt Lax med kall sås. Mums, sen var det också ett riktigt bra sakkadsbord. Om jag inte äter på jobbet så kommer jag att äta där. Jag följde sedan med Annelie in till Gävle för att hon skulle gå till Polisen och skaffa pass. Sen gick vi hem till mig en sväng tills pappa kom och hämtade oss. Var ju dans som stod på kvällens schema. Vi åkte hem och fixade till oss lite sen åkte vi upp. Var 3 rätters middag. Mätt blev jag. Var pannacotta till efterätt, men åt bara några skedar för att det var i ett halvt stort vinglas. Fattar inte hur man skulle få i sig en sån. Räcker med en liten skål...Sen var det dans..Dansade mycket den kvällen. Henrik kom ner med niklas så vi dansade en del och en massa med andra..var helt slut efter den sista låten...Så vi tänkte gå och spela biljard på interpool efter dansen, men pallade inte de. Satt och väntade på att Malin skulle sluta för att hon skulle sova hos mig..

Lördag. Vaknade i skaplig tid. Blev lite frukost på balkongen sen åkte jag hem till mamma. Var där och inte gjorde så mycket. Gosade med katterna å så. Sen var det dags för dans till Scotts i Torsåker, Premiär där. Pappa skulle inte med från början så han ångrade så han följde med. Vi åkte med Micke, Åsa, Clas. Det var riktigt lång kö när vi kom dit men vi kom in. Det gick att dansa i början men sen tjocknade de på men jag hade ganska roligt. Dansade med några som jag aldrig dansat med. Det var tydligen 606 betalande. Det är riktigt bra de. Nästa vecka kommer Blender dit och då sees vi. Hoppas det blir nästan lika mycket folk. Men då tror jag inte att det står folk framför scen som det var igår..Somnade nästan när jag kom hem, men Malin skulle sova hos mig då också för att hon jobbade till 3. Men halv 5 ringde hon så jag fick gå upp. Hennes mamma skulle hämta upp henne 7 imorse men jag hade inte märkt att hon hade gått.

Idag vaknad jag runt 10. Har inte gjort ngt alls..Ska försöka ta och röjja lite senare men det blir om ett tag.

Hörs senare ikväll:)

Puss Hej!

Brännboll, Dans & Träningsverk!!!

Ja nu har helgen passerat. Lördag fm åkte jag med mamma och pappa. Köpte ett balkongbord på Jysk. Sen åkte vi upp till min morbrors grav och mamma planterade blommor. Det var så fint där. Stenen och allt som låg runt var så fint. När jag kom dit så kom tårarna. Åkte sen hem och hämtade kläder och åkte hem till Dharmannar och åt mat, sen gick vi upp till dansklubben för att vi skulle spela brännboll. Gick ner till en gräsplan och spelade. Hoffa som jag dansar med var lagledare för ena laget och det andra var Peter Lagledare för. Var riktigt roligt men jag är inte van med att springa, men roligt var de. Sen gick vi tillbaka till dansklubben. Lekte lite och dansade sen fick vi reda på Resultatet och vi vann(hoffas Lag) Sen blev det mer dans och jag gick hem runt halv 11 för att jag ville se lite av ESC. Norge var så bra. Gillar den låten, även island & Azerbaians låt:) SÄngen nästa var de eftersom att det var dans som stod på schemat på söndagen..

Vaknade på söndag morgon och kunde knappt gå. Hade sån träningsverk i benen och resten av kroppen...Blev sedan dans till Blender..Dansade inte så mycket under kvällen. Hjälpte Maria & Maria i cafét i pausen och sålde fika..sista snabba låtarna dansade jag med marcus:) Det var så roligt:) Var trött som bara den så somnade ganska fort när jag kom hem. Skulle upp kvart i 6 så var seg som bara den...Men skönt var det att jag bara jobbade mellan 7-12..

Idag har jag varit till Tandläkaren. Trodde att jag skulle ha något hål för att det hade ilat lite i en tand, men det var inget hål, det kunde vara så att det kunde bli så i emaljen, men hon la på lite flour där så hon sa att jag hade fina tänder. Det var ju bra att höra de.

Sen var jag ner till Indiska och köpte en röd sommarklänning som jag lagt undan igår.Sen har jag varit hemma. Har haft så ont i kroppen. Har haltat framåt idag känns det som. Har fortfarande ont, men hoppas det har gått över tills imorgon. Ska ju jobba 8 timmar då så jag vill ju helst vara piggare i benen då när jag ska jobba på konferensen när jag ska springa upp och ner i trapporna...

Nu ska jag kolla klart på Pretty Woman som är på kanal 9=) Älskar verkligen den filmen..

Godnatt och Sovgott
 Pussar & Kramar
        MALIN
           ♥

Helg igen

Hej den här veckan har gått bra. Igår jobbade jag till halv 3 sen åkte jag in till stan och träffade på Henrik. Gick till pappas jobb och köpte glass sen satt vi på bryggan där och snackade en massa saker..Roligt de. Har aldrig träffat honom förr men var riktigt skoj. Riktigt trevlig kille. (dansare från Östersund) Han var här nere på jobbintervju på media mark..Får se om han får jobbet. Sen tänkte vi gå upp till dansen och dansa lite på kvällen. Han var klar på intervjun vid halv 9 så det var bara att springa till dansen. Hann dansa en halvtimme. Gick riktigt bra. Första gången jag dansade med honom och det gick jättebra:)..Fast jag fick så ont i fötterna. Hade inga skor med mig så det var inte alls bra. (Vi funderar på att testa och ta en tävling till hösten) Var så länge sen nu så jag måste nog söka om min licens..ska försöka fixa det imorgon om jag träffar någon som har hand om det på klubben..Sen gick vi till mig och åt lite tacos och kollade på eurovisionsongcontest. Klockan blev 11 och jag skulle sova och Henrik gick till Scandic som han bodde på. Jag skulle upp klockan 6 idag så det var verkligen jobbigt. Seg var jag, men det är jag jämt när jag ska iväg men sen är jag pigg efter en timme..

Idag efter jobbet åkte jag hem sen åkte jag till Sofia och Hanna. Sofia fyllde 22 igår/15/5:) Grattis på dig gumman. Dem hade lagat pizza. Var gott..Kollade även på Talang 2009..Var väl några bra, men ganska många kassa. Kollade även in på youtube och såg KNÄCKEBRÖDSDANSEN. Jag hade inte sett den förr. 4 killar som dansade men bara knäckebrödsskivor fram och bak. Dem gick vidare så dem får man se i semifinalen..Skojj Skojj..Nu sitter jag här. Ska sova om jag ska komma upp imorgon. Blir brännboll med klubben, sen blir det nog dans på kvällen och dans på söndag till Blender på PARKEN i Gävle..:) Ska bli skojj..

 Natti Natti
Puss & Kram
    Malin

Onsdag

Ja nu var det kväller igen. Varit dåligt med uppdateringar, men ska försökka ändra på de. Igår kväll kom en kompis från dansen hit. Kollade på Eurovisionsschlagerfestivalen och Marlena Erman gick vidare till Finalen som är på lördag. Fanns så många skitlåtar med igår så jag fattar inte hur dem kunde ha vunnit i hemlandet. Idag har jag jobbat. Vi hade så lugnt ¨på jobbet idag, men imorgon blir det säkert katastrof. Jobbade mellan 10-18.Jag och Oskar jobbade kväll. Hade en beställning på 30 personer som skulle ha en varmrätt och kaffe med kaka bara. Sen åkte jag hem och tog en snabbpromenad ner till pappas jobb. Mamma var där och hjälpte ppappa med att hänga upp en massa saker och sen städa..Tog sen ett bad och nu ligger jag i soffaan och inte gör något alls..Funderar på att krypa ner i sängen i skaplig tid idag. Börjar jobba halv 8 imorgon så ska upp runt 6..Segt som bara den:(

Puss och Kram
  Godnatt!
    Malin
      ♥

Förkylningen ger sig inte...

                           

Hej! idag vaknade jag när jag skulle. Var trött och så förkyld. Snorig hes och en massa saker, men var ju tvungen att ta mig till jobbet ändå. Klarade av att jobba hela dan. Gick till apoteket och köpte ibumentin och sen en ask med allergitabletter. Jag ska testa och se om det är kan vara så att jag har pollen allergi eftersom jag blir så snorig å så. Nu ska jag fixa med tvättstugan sen ska jag göra mat. Blir köttfärssås och spagetti tror jag. Får se vad jag ska göra ikväll. Kanske kryper ner i soffan och kollar på film och bara tar det lugnt. Skulle inte vara dumt med en filmkväll!! Men skulle vara trevligt om man hade sällskap så man slapp sitta ensam.

Nu ska jag snart röra på mig och gå ner och hämta tvätten. Har tvätt tid tills klockan 7. Har sista maskinen igång nu så den borde vara klar snart!!

                                                                                Puss & Kram
                                                                                      MALIN
                                                                                           ♥


Så trött

Borde gå och lägga mig i tid idag och börja med de resten av veckan:) Måste ändra på mig. Det här går inte. Funderar på om jag ska röja i lägenheten lr ta en promenad..hmm..får se vad jag hittar på...

Blää vilken tråkig kväll..

Har kommit hem från jobbet för en timme sen..Jobbat 12 timmar..Först lunch och sen på kvällen var det barndans med en massa barn som åt mat och hade disco..segt..Nu sitter jag bara hemma..ska sova om ett tag.
Imorgon ska jag ta det lugnt. Har lite ont i halsen. Måste vara pigg..Sista träningen på söndag..

Lycka till alla ni som ska tävla idag..=)

Längtar 12 dagar kvar=)

Puss & Kram
     Malin
       ♥

sängen nu

Hej idag har jag jobbat. Strulade första dagen efter semestern. Kassan vägrade fungera ett tag mitt i lunchen..Så ringde bosse och han fick komma och starta om servern..Sen fungerade det som de skulle. Jobbade över en timme idag, men de gör inget alls. Sen när jag kom hem slappade jag sen gick jag till dansen och blev lite dans, mest prat. Hade tur så jag fick åka med Maria hem. TacK! Var värsta skitvädret vid 8 tiden idag. Det började ösregna och blåsa som bara den..Hemma så hade min bror lagat mat så jag åt lite sen en dusch sen har jag bara suttit på SKype och msn:)

Nu blir det natti natti.. Har sovmorgon imorgon..Jobbar långskift mellan 10-22 imorgon. Hoppas bara att jag kan få gå tidigare så jag hinner med 22 bussen.. Ska åka till KÖPING och kolla på danstävling på lördag morgon så jag ska vara pigg då. Anges & Inger kommer och hämtar mig klockan halv 8 så jag ska försöka sova i tid men så blir det inte när jag ska göra de. Hamnar här då...

Puss & Kram
     Malin

LÄNGTAR;) Hihi;)


Sista dagen pa Grand Canaria och Semestern!!

Ja idag ar det sista dagen pa semestern. Dagen har val varit okej..men kvallen varderlos..Sa BESVIKEN. Allt jag har att saga. Kommer att skriva nar jag kommer hem nar jag ar pa battre humor..

Ska dra mig nu..Dem ANDRA sitter kvar..Onskar att ngn var har med mig NU!!!

Puss och Kram
     MALIN
        ♥

Marknad

Hej!

Idag tog vi bussen till playa de ingles for att ga pa en marknada dar det fanns en massa stand och en massa forsaljare som ville salja en massa saker till oss..Dem forsokte fa oss och kopa ett D&B skarp for 10 Euro och det ar ca 110 kr, men de ville inte vi. Jag prutade ner lite saker till Johan och susanne. Sjalv prutade inte jag nagot for att dem sakerna jag kopte var sant bra pris. Kopte en klocka till mig och en till johanna for 18 Euro och det ar inte mer an 200 kr. Sa det var riktigt bra pris tycker jag. Sen kopte jag 4 Bh:ar for 2 euro/st. Riktigt bra kop. Akte sedan tillbaka till hotellet och solade lite och 2 dopp i poolen...Brande mig lite pa magen, men smorjer med after sun sa jag hoppas det blir battre tills imorgon sa att jag kan sola ryggen. Ar kritvit dar..

Nyss at vi buffe pa hotellet. Det var MEXIKANSK, men jag gillade inte den sa mycket, men at en det gronsaker a sa istallet...

Nu sitter vi i cafet och vantar pa att HOLIDAY ska oppna..Jag och Amanda ska ga dit och snacka med bartendern. Riktigt rolig kille. Vi snacka om allt och han kan lite svenska ord ocksa..Roligt. Igar tog jag en drink och sen bjod han oss pa 2 shotar:) En var piggelin shot och den adra var amaretto, limejuice och grenadin. Ganska gott faktiskt...

Nu sitter jag har pa internetcafet idag igen, men blir sa bara for att dem andra ocksa gor de..

Ska lagga upp en massa bilder nar jag kommer hem till SVERIGE=)

Hors!!

Puss & Kram
   MALIN
      ♥

Sol, Vind & Vatten

Ja som sagt ar det fint vader. Sol vind och vatten.  Vi solar, det blaser, men flacktar och badar i poolen..
Idag har vi bara legt vid poolen. Har badat ganska `manga ganger och solat lite. Brant mig som vanligt, fast att jag har haft klader pa mig. Imorgon ska jag bara sola ryggen och benen, men det gor sa ont att ligga pa magen pa solstolarna.

Idag gick johanna och amanda ner till affaren har och skulle handla bacardi Brezer. Dem ar bara 14 ar och far handla. Lika ar det pa baren vi var pa igar...Helt sjukt ar de..

Nu sitter vi har...Ska ga till en bar och sjunga kareoke om vi orkar senare ikvall...Imorgon bar det nog av till Playa de ingles. Hoppas det blir lite bad pa sandstranden. Har vi bor finns ingen sandstrand...Bara stenstrand sa det ar ju inge roligt.

Pussar & Kramar
Fran
Malin, Susanne, Johanna, Amanda & Johan

RSS 2.0