God Jul!


I söndags var jag maria pappa och anders ner och dansade till shake i skultuna:) Det var 400 personer där:) Det var riktigt roligt:) Sen så lärde jag mig att GNUSSA:) Haha..trodde aldrig att jag skulle göra de men nu har jag äntligen gjort de:)

Julafton


































Ja nu är det julafton:) Såhär ser våran gran ut iår:) Lite tråkigt när vi har plastgran. Morgonen började med en liten frukost sen åkte jag och pappa och lillebror in till stan för att vi var tvungen att köpa ett videoband till kameran. Ojj vad det var folk ute och handlade i sista sekunden:) Sen till Willys och köpa några saker. När vi kom hem kom kusin kevin förbi en sväng och hälsade på.Susanne, Amanda & Johan är också här:) Här ser ni Kevin och Johan framför granen:)

Sen gick vi in till våra grannar en sväng. Det har blivit som en tradition. Blev lite fika och ett litet paket:) Patrik och valle(grannen) håller på och gör iordning en skinkmacka.. 
Grannarnas hund moa


Mamma och Birgitta var glada:)


Johanna, Meia, Amanda, Johan & Kevin

Meia öppnar alla sina julklappar


Sen blev det Kalle Anka som är en tradition varje jul. Iår var det nog första gången som jag satt still och kollade på hela;) Sen var det dags för julmaten..Jag hjälpte mamma att få fram de. Riktigt gott..Man blir ju så mätt av den maten.

Senare på kvällen knackade det på dörren och en tomte bara gick in..Han frågade om de fanns några snälla barn men de gjorde de ju inte så han gick vidare:O)

                     
Tomten, Johanna & Johan, Pappa öppnar sin julklapp och Min katt tuva.
                                                    
                                                    Här är de en bild på oss när vi sitter och kollar på Kalle Anka:)

Fick lite olika saker. EN ipod och strumpor och lite duschkrämer och presentkort och ett singstar spel:)

 Imorgon så vet jag inte vad jag ska göra. Kanske hälsa på mormor om hon är hemma och har tid sen har jag inga planer. På annandan ska vi ha personalfest..Först blir det mat på Helt Enkelt sen så åker vi hem till sätra där jag bor ibland.. Blir väl lite singstar lr nått:)

På lörag blir det bankett och non stop dans till Nova och sannex på estraden:) Längtar tills dess:)

Nu ska jag gå och göra en macka och sen kolla på tv tror jag..:)

GOD JUL

Puss hej

Julskinka, glögg, julmust & pepparkakor..

Idag har jag jobbat..Missade julfesten som vi hade på jobbet idag för att åka till dansen på våran julavslutning:) Jag och pappa har dukat upp ett bord med julskinka, bröd, senap, julmust, glögg & pepparkakor..jag tror att folket på klubben var riktigt nöjd. Sen var det sista dagen som klubben var på Estraden. Nu ska vi flytta till en egen lokal på Brynäs:) KOmmer att bli bra att få en egen lokal så man kan åka dig andra tider å så om man vill..

Under dem senaste veckorna har jag jobbat så mycket så jag inte orkat skriva här men nu ska jag skriva under julhelgen när jag är ledig. Nu jobbar jag fredag sen blir det måndag och tisdag tror jag sen är jag ledig till den 5 januari:) Sen har jag blivit gammal också..fyllt hela 21 år nu..

Längtar till Julhelgen när det blir en del dans:

* Skultuna söndag 21/12 Shake
* Estraden Lördag 27/12 Nova & Sannex
* Skultuna Torsdag 1/1 Wahlströms ??
* Estraden Fredag 2/1 Blender
* Estraden Söndag 4/1 Wahlströms

Tror att jag ska åka på alla..men är inte säker på skultuna den 1/1:) men jag vill men vi får se hur det blir:)

Nu ska jag sätta mig och bara ta det lugnt..Får lite sovmorgon för att jag börjar jobba 16-02 imorgon:)

 
Våran lilla sötnos:)


Jag längtar tillbaka ttill Egypten:) Såå underbart. Jag vill åka bort och bara koppla av..någon som vill följa med ner till något varmt land?

Nu ska jag bara slappa lite så hörs vi nog imorgon tror jag...
Godnatt!
Kramar Malin


Tiden försvinner....Snart fyller jag år..

Ojjojjojj..Det var verkligen länge sen jag skrev sist..ja vad har jag gjort då..Flyttat, dansat och jobbat..
Nu blir det ganska mycket jobb den här veckan sen fyller jag år på måndag 15/12:)
Så nu sitter jag och knepar och knåpar om jag ska ha någon fest lr så..men jag vet inte hur jag ska göra..Undrar om det är några som vill komma...? Funderar på den 20 december..

Idag har jag jobbat bara sen varit hem till mamma och pappa och sen varit upp till dansklubben och kollat lite. Så nu är jag i sätra där jag bor för tillfället tills jag hittar något eget..:) Sitter och kollar efter lägenheter nu...Sååå svårt att hitta någon. Jag kollar överallt men finns verkligen ingen:/

Nu blir det nog sängen om jag ska orka jobba sen mår jag inte så bra...deppig känner jag mig..:S:(

Godnatt så hörs vi nog imorgon..Puss och Kram

♥Saknar dig som bara den♥

RSS 2.0