Framme

Hej!
Nu finns inga svenska bokstaver!!

Igar alandade vi pa grand canaria.  Resan gick bra men var ganska lang och vi landade i Faro i Portugal. Sen vidare hit. Det var latt att hitta pa flygplatsen och vaskorna kom som tur var. Sen akte vi buss till hotellet och det tog 20 minuter..
Framme vid hotellet var det incheckning, kolla pa hotellrummet. Var inte det basta hotell jag bott pa men det duger. Sen var det buffe. GOtt var de..Matta och belatna gick vi ut och satte oss. Lite sol hann vi med pa kvallen. GIck senare ner till stallet dar det fanns nagra affarer...Syrran shoppade en vaska och jag ingenting. Kvaller blev de och vi var trott. Sov lange sen var det frukost och lagga sig vid poolen..vi har legat dar nastan hela dan. Jag har brant mig sa jag far inte ligga pa rygg imorgon. Maste sola ryggen. Den ar VIT:P Sen blev det en BBQ buffe och nu sitter vi pa ett internetcafe inne i en spelhall. Billigt och bra var de, men datorerna ar ganska daliga..Nu ska vi rara pa oss. Ska upp till hotellet och gora nagot sen sova och imorgon ar det sista april..Hmm vad ska vi gora da?

Puss hej!
Kramar fran grand canaria och Malin

Snart åker vi...:)

Just nu sitter jag på balkongen och bara tar det lugnt. Har tagit fram några saker som jag ska packa ner i väskan. Ska försöka packa klart snart. Sitter också och funderar på vad jag ska äta idag. Någonting måste jag äta...Snart kommer syrran hit. Hon ska åka med till Grand canaria så hon sover här eftersom att tåget till Arlanda går 01.53..

Ne uppdaterar senare..skka försöka fixa lite mat nu..

Puss Hej!

2 dagar kvar=)

Hej i helgen har jag jobbat eller igår lördag. Gick bra men början av kvällen gick allt SKIT. Spilde ut ett halvt glas med rom och cola över byxor och förklädet. Men sen gick de bra. Kom från jobbet halv 3. Oskar skjutsade hem mig och jimmy eftersom att sista bussen går halv 2 från jobbet till Gävle. Jag var hungrig för att jag inte ätit så mycket  så oskar åkte förbi max så jag köpte mat. Hem och käkade sen sov jag. Idag har jag varit på dansträning som varje söndag. Ibörjan gick de inge bra, men senare fick vi till en massa saker. Christoffer var duktig idag=) Sen kom pappa och hämtade mig, åkte med dem hem och myste med katterna och åt mat sen har jag bara städat och även packat lite eftersom att imorgon natt ska vi ta tåget till arlanda och på tisdag morgon kl 07.55 går flyget till BAHIA FELIZ på GRAND CANARIA..Ska bli underbart att komma iväg en vecka till värmen med sol och bad..

Ne nu ska jag äta lite godis. Ja jag vet att jag inte är nyttig men ibland får man äta.


Puss & Kram

Malin

  ♥


Hungrig

Hemma från dansen nu. Dansade mycket med Tony och de gick bra. Roligt var det också=) Sen blev det en låt med Peter och en med Marcus, och en halv med Agnes=) Hade sån tur att jag fick åka med Anette hem. Orkade inte gå hem idag..Lite seg efter jobbet. Nu blir det en macka och lite juice och slappa i soffan..Ska sova i skaplig tid idag för att bussen går kvart över 6 imorgon också..Sen ska jag träffa mamma när jag slutar. Ska gå och köpa lite saker inför resan. Solkräm å några andra saker. Sen kanske de blir en fika också, sen ska jag städa klart lägenheten innan jag gör något annat. Funderar på att åka hem till mamma och mysa med mina kisse missar och kanske äta lite middag...

Ne nu ska jag bara ta de lugnt och varva ner innan jag ska sova..

Natti natti
Puss Hej!



Familjens gullegris:)



Min sura lilla misse:P

Dans

Hej idag har det rullat på bra på jobbet. Kom väl i små bråk med en av tanterna men de är som vanlig när dem gnäller..Sen åkte jag hem med kvart över 3 bussen. Så nu har jag städat lite och sitter och äter lite. ska snart gå upp till dansen tänkte jag och röra på mig. Kan bara dansa idag och dansträningen på söndag sen åker jag på tisdag så då blir det lite dans:( Får dansa nere på Grand Canaria.

Ne nu ska jag ta på mig lite kläder och röra på mig. Annars blir det inte ngt gjort..!!
Hörs nog senare..

Puss hej!

Längtar!!

Nu är det bara 6 dagar innan vi åker till Grand Canaria...Ska bli skönt att komma iväg en vecka och bara ta det lugnt. Jag kommer att jobba tisdag till lördag den här veckan sen jobbar jag måndag nästa vecka och sen på natten tar vi tåget till arlanda. Flyget går 07.55..

Igår gick det bra på jobbet och idag också. Fick lite sovmorgon. Bussen gick 20 i 8. Brukar oftast åka 10 över 6 och det kommer jag få göra imorgon & på fredag. Känns ganska jobbigt. Ska försöka gå och lägga mig i tid idag, men blir väl som vanligt sent om jag känner mig själv rätt...

Nu ska jag försöka röjja upp lite. Ska laga mat och städa/diska lite idag...

Kramar
Malin

Ledig dag...

Idag var jag ledig så jag passade på att ta lite sovmorgon:) Klev nog inte upp förrän halv 11. Tog lite frukost och satte mig ute. Men det var ganska kallt så jag gick in och klädde på mig. Gick sen ner på stan och träffade Susanne. Vi gick till banken för att jag skulle sätta in lite pengar, sen skulle hon iväg och betala sina räkningar. Sen blev det en lunch på Café By George. Lasagne med sallad och en fanta..Mums!! Sen gick vi på stan. Jag köpte en svart skjorta på H&M som jag ska ha när jag jobbar. Sen köpte jag en söt klänning på Gina Tricot som jag ska ha på mig när jag är på Grand Canaria. Åker om en vecka:) Sen åkte jag hem till mamma en sväng. Då fick jag med mig lite kläder hem. Hade min vita serverings skjorta hemma och en väst.

Sen har jag bara varit hem en sväng. Plockade upp lite, började diska. Ska ta resten nör jag kommer hem från dansen. Blir att dansa med Anders en timme lr två.. Ska bli skönt att dansa lite. Måste ju träna hållning och en massa andra saker.

Uppdaterar när jag kommer hem

Kram
Malin

15½ timmes pass igår...

Ojj sent blev det igår. Kom hem kvart i fem i morse. Hade jobbat sen kl: 13. Så kan säga att jag har varit så trött idag.
Igår var det 80 tals fest¨på parken(Estraden) var 800 som skulle äta buffé innan discot. Det var 3 buffér som alla skulle plocka från så jag kan säga att det var kaos när man skulle springa och hämta och fylla på medans man också skulle plocka av alla sina tallrikar på stationen man hade. Jag fyllde på bufférna sen gick jag och plockade mina tallrikar. Det var så jobbigt att springa upp och ner i trapporna med en massa tallrikar. Sen när det var klart meed de var det bara att hämta en massa glas och röja bort allt på borden framme vid scenen för att där skulle dem dansa. Sen uppträde hästbonden som var med på "BONDE SÖKER FRU". Han sjöng. Han var riktigt duktig tycker jag.



Sen dansade dem hela kvällen. Jag träffade på en massa folk som jag kände från dansklubben. Janne, kerstin och en massa andra. Roligt att se så många stå och hoppa och dansa. var en rolig kväll:)

Parken hade förvandlats till massa olika krogar. Alla barerna hade fått namn. Blå grottan, wictoria och några andra också.

Sen när klockan var 2 gick dem hem. Vi skullee städa. Jag var nere i disken och hjälpte till länge. Sen gick jag upp till maria och sopade på toaletterna. Fy fan vad det ¨såg ut. Kan inte förstå hur kvinnorna kan vara värre än ungdomarna som går på krogen. Hela toaletten var full med papper, glaskross och spya. Blä..Men herrarnas var lite bättre. MEn där hittade jag en massa glas och ett par kalsonger..Usch vad vidrigt de var. Fortsatte sedan med disken. Barpersonalen stod och drack öl och sprit medans vi slet som djur där nere. Fattar inte varför. Dem var full..Jag och en tjej stod i disken. Det blev bara vi kvar. Dem andra fick gå hem. Johan kom till oss och sa att vi skulle strunta i att ta disken. Vi gjprde ganska rent så resten skulle dem andra ta, men när jag och pappa åkte upp och kollade idag så hade dem inte varit dit och städat. Det hade johan och en annan fått göra. Tycker verkligen synd om honom..

Idag har jag varit på dansträning. Jag dansade en halvtimme sen blev jag yr. Har ju ätit dåligt i 3 dagar så jag tog en kexchoklad och vatten så sen kunde jag dansa. Kännde mig mycket piggare, men jag var seg på träningen. Var väldigt seg och gjorde inte så mycket. Kändes som att jag nästan bara gick och inte var så koncentrerad alls.

Efter dansen åkte jag hem till mamma och pappa en sväng sen har jag varit hemma. Somnade på soffan till 9 sen fram och tillbaka. Då är man slut. Hade bara ätit lite nudlar på dan och godis men min bror fick gå och köpa kebab åt mig, men jag åt inte så mycket av de. Var inge sugen alls men imorgon ska jag börja äta ordentligt och ta hand om min kropp. Jag ska inte fuska med mat, sömn och träning.

Nu ska jag snart ta mig till sängen och sova lite. ska försöka göra någon nytta imorgon tänkte jag.

Bara 8 dagar kvar till Grand Canaria

Kramar
Malin
  ♥


Slutade halv 5 i natt...

Ja de blev en sen kväll och jag var ganska trött i kroppen när jag kom hem. Först jobba morgon sen jobba kväll...Började halv 7 på kvällen och slutade halv 5 på morgonen. Det var en rock kväll med en massa band. Dia psalma å några till. Var bra men så högt ljud. Jag hamnade i en bar med en kille som heter Fredrik. Var roligt. Fick göra en massa saker. Jag kan ju lite så de var ju inga problem alls. Vi hade sånt litet sortiment av sprit så det var inget avancerat alls. Som tur stod vi uppe i en liten bar inne i våran gamla klubblokal så det var inte lika hög musik där. Vi behövde inte öronproppar som dem andra som var nere i barerna. Har nog aldrig hört sånt högt ljud på en konsert. Sen var det att plocka undan allt när vi stängde kl 1. Gick ganska fort ändå när vi hjälptes åt med allt. Men den började vi möblera om inför idag. Idag ska det vara 800 gäster som ska äta buffé. Kan inte riktigt förstå hur det ska få plats med så många. Nu sitter jag och äter en macka och funderar på om jag ska äta gröt lr flingor. Orkar inte göra gröt nu så blit nog lite yoghurt..Hoppas bara att vi får äta idag.Åt knappt ngt igår så jag är hungrig nu. Sen gör nog inte saken bättre idag heller när jag har ont i magen. Ska ta en ibumentin så hoppas jag att det går bort eller släpper i alla fall.

Ne nu ska jag göra mig klar..Ska försöka hinna med bussen som går om 50 minuter..
Kanske uppdaterar lite när jag kommer hem i natt. Beror verkligen på hur sent de blir..

Kramar
Malin
  ♥

2 jobb idag

Jag har jobbat mellan 7 och 2 idag sen var det dags att åka hem. Satte mig i solen en kvart innan den försvann från balkongen...Nu har jag nyss ätit lite mat. Känns som jag bara äter Makaroner varje dag. Måste försöka ändra på kosten..Haha. Nu ska jag sminka mig och göra mig klar inför nästa jobb. Börjar jobba kl 7 på Parken( föredetta Estraden) Får se när jag kommer sluta i natt..Sen ska jag jobba där imorgon också. Hoppas bara att jag får sova några timmar inatt. Sen är jag ledig söndag och måndag. Blir lite dans på söndag och sen slappa...

Kramar
Malin
  ♥

Helt slut!!

Ojj ojj ojj..Nu har jag dansat..Lite trött nu. Men fan va kul de var..Vill bara dansa mer nu..Mår så bra av de..:) Vill också tävla. Det skulle vara kul att göra de igen, men att hitta någon kille är inte lätt alls:/ Ska försöka övertala en kille, men tror jag är svårt. Han är inte så sugen på de, men jag tror att han skulle kunna bli grymt bra. Fast han är redan bra men ännu bättre;) Vi fick stanna kvar och dansa lite längre idag än vad vi brukar så de var skojj:) Sen var det hemgång och micke skjutsade hem mig och maria. Det regnade så vi ville inte gå i skitvädret. Nu har jag fått i mig lite yoghurt och coco pops så jag tror att det är dags för sängen snart om jag ska orka jobba hela dan imorgon. Börjar halv 8 och slutar 2, sen ska jag hem och slappa sen börjar jag jobba kl: 19 på parken. Ska bli roligt, men jobbigt också tror jag. Sen ska jag också jobba lördag där och sen blir det dansträning på söndag morgon. Gissa om jag kommer vara seg då, men hårdträning ska de bli då eftersom vi missade förra dansträningen....

Läste nyss mailen och då så hade jag fått betalningpåminnelse på dansklubben. Att jag inte hade betalat min kursavgift:S Men jag har betalat den och medlemsavgiften så jag måste kolla upp de imorgon. Har ju betalat 570 kr och det står ju att det har gått in på klubbens konto..Förstår inte alls..

Ne nu ska jag duscha sen ska jag sova..

Natti Natti
Kramar
Malin
  ♥

Tvätt & Mat

Ja nu har jag tvättat min brors kläder och någon enstaka tröja var min. Nu lagar jag lite mat innan jag ska iväg och träna lite idag:) Orkar inte göra ngt avancerat idag heller så det blir makaroner och hamburgare. Har ju inga köttbullar så de går lika bra med hamburgare. Anders skulle komma upp och dansa idag så blir väl lite dans med honom...

Nä nu ska jag äta och hämta tvätten sen måste jag gå till dansen..

Kramar
Malin
  ♥

Massage!

Nu har jag kommit hem. Första jag gjode nu när jag kom hem var att besöka tvättstugan. Hade tid idag så ska tvätta 4 maskiner..Sen blir det nog dans senare ikväll:)

Idag har jag jobbat. Gått så bra. Efter jobbet satte jag mig i massagestolen som vi har. Skönt men den är ganska hårdhämt och pressar nästan ut mig:P Satt kanske 25 minuter medans jag väntade på att madde skulle bli klar på jobbet Jag slutade tidigare än dem andra:)

Ne nu ska jag fixa och dona lite hemma innan det är dags för att laga mat och dansa.
Hörs nog senare också:)

Puss och Kram
Malin

Sängen!

Hej nu ligger jag nerbäddad i sängen. Trött som bara den. Har somnat på soffan så jag tyckte det var bäst att krypa ner i sängen igen;)

Godnatt Kramar
Malin


A

Ont!!

Idag vaknade jag sent och kastade mig upp ur sängen. Hade sockerdricka i handen när jag vaknade och jätteont i ryggen. Mådde verkligen inge bra alls,men jag tog en brusvitamin och en ibumentin så blev det bättre. Idag har det gått bra på jobbet. Var lite mer än 20 gäster mer idag än igår. När jag slutade tog jag bussen in till stan och hälsade på Solveig på sjukhuset. Hon blev glad när jag kom upp och hälsade på henne:) Var där i en och en halv timme och pratade om en massa saker. Allt från himmel å jord..Var riktigt trevligt..

Sen åkte jag hem och kollade om det fanns någon tvätt tid i veckan..Nästan fullt varje dag, men som tur så tanten som tvättade hade en och en halv timme kvar på sin tid så hon gav bort den till mig. Jag hann tvätta 3 maskiner. Riktigt skönt var det att bli av med en massa tvätt. Sen kom min bror hem så vi tog tag i all disk som vi hade...Så nu sitter jag och äter biffstroganoff och bara slappar. Skönt som bara den..

Funderar på om jag ska sätta mig och kolla på en film lite senare idag:) Ska försöka ta mig till sängen i tid för en gångs skull kanske;)

Kramar
Malin

Godnatt!

Ja nu ska jag sova..Ska upp halv 6..Hoppas jag kan sova inatt. Det kunde jag inte igår:( Så mycket som snurrar i huvudet just nu. Längtar verkligen efter några saker. Vill att dagarna ska gå fooooooooooooort så de blir snart!!!

Puss och kram och natti natti
Malin

  ♥


Städ & Tv

Har städat badrummet, alla andra rum också men disken har jag kvar fortfarande. Ska ta tag i den såfort jag har ätit klart. Idag blir det Makaroner och Bacon. Orkade inte laga något avancerat när jag skulle äta själv. Sen har jag suttit här och kollat på tv. Blev ingen promenad med elin idag. Jag får ta en promenad imorgon efter att jag varit upp och hälsat på Solveig:)



Här är min lilla kisse. Hon bor hos mamma för tillfället. Jag tror att hon kommer få kattungar om 2 månader för att hon har smitit 5 gånger och kommit hem flera gånger och bara går och äter sen lägger sig och sover. Om det är så att hon ska få kattungar är det någon som är intresserad av dem då?♥

Nu ska jag kolla på Hitta hem...Så söta hundar och katter. Kan inte fatta hur folk kan utsätta djur på de sättet som dem gör....

Seg dag!

Idag har det varit en seg dag på jobbet. Det var lite folk så jag har hunnit med att göra en del saker. Allt har rullat på bra ändå i restaurangen. Vi var klar med de vi skulle göra innan kl var 3. Så nu har jag nyss kommit hem. Jag funderar på om jag ska ta tag i att diska nu, eftersom min bror inte hade gjort de idag. Väntar på att Elin ska höra av sig. Vi skulle ut och gå men vet inte om hon skulle göra något annat. Bara att vänta å se vad som händer och sker idag. Ne nu ska jag röra mig till köket och ta tag i disken...Hörs senare

Kramar
Malin

PS. Nu är det bara 2 veckor till Grand canaria:) Längtar som bara den;)


Tv hela dagen

Ja jag har bara slappat framför tvn idag, lagat lite mat och tagit ett bad. Skönt var de. Nu så sitter jag bara och kollar på ballar av stål. Borde sova efter de om jag ska orka upp till jobbet imorgon. Har ju en del att göra när jag kommer dit imorgon. Städa upp lite efter helgens tillställning. Natti Natti

Kramar
Malin

PÅSKEN!!

NU har jag iinte skrivit så mycket. Varit dåligt på den fronten. Förra fredagen var det klubbfest med dansen. Var roligt! Bra mat, trevligt folk och lite dans.Några hade satt ihop en "modevisning" Har nog Aldrig sett sånna fula kläder som dem hade på sig. Som avslutningsnummer kommer Peter, Groven och tobbe ut med svarta skynken, och sen kastar dem av dig skynkerna och där står dem i bara stringkalsonger och dansaar. Fattar inte hur dem vågade visa sig som dem gjorde. Synd att vi inte hade med oss filmkameran då. Gick hem tidigare för att jag skulle upp och jobba tidigt dan efter, Sen har det inte hänt så mycket den veckan..

I början av veckan har jag jobbat. Längtat efter att vara ledig några dagar nu, Har blivit en del dans under påsken. varit roligt.

Skärtorsdag:
Jobbade till kl 3 sen så åkte jag hem duschade och fixade tiill mig inför kvällen. Jag mamma & Pappa skulle åka till Parken för att dansa till Barbados. Dem spelade bra, men det var inte mycket dansfolk. Ganska många tjejer som drack och sen stod framför scen oc hoppade lite ibland..Men några danser under kvällen blev det.

Långfredag:
Tog lite sovmorgon, sen pysslade jag lite grann. Pl.anerade att åka och dansa idag igen.Köpte Max med oss i bileen också för att jag var hungrig Blev bara jag och pappa som åkte ut till TIERP för att dansa till SANNEX. Dem spelade riktigt bra. Var roligt att träffa Micke och dem andra igen;) Dansade väl en del, men det blev mycket prat med vännerna också. Mycket fylla var det också, men det är det på långfredag & Juldagen där ute. Sen så åkte vi hem och sov.

Påskafton:
Åkte hem till mamma och pappa och satte mig i solen. Var ganska varmt, men det kom kyliga vindar. Blev bara en slappdag eftersom att jag skulle åka och jobba. Tog bussen halv 5 från stan till sandviken. Var framme kl 5 och jag trodde jag skulle börja jobba 6, men när jag kollade på schemat så var det så att jag inte skulle börja förrän 7 på kvällen. Ja jag var 2 timmar för tidig, men jag började jobba för att dem behövde min hjälp på jobbet. Det var POODLES som skulle spela. När alla kom så ville inte Malin vara i stora baren för att hon var sjuk. Så jag och Fia roddade baren. Så var det dags för att jobba. Var inte så mycket folk lr det var lite över 400 tror jag. Vi får ta in 1000 personer. Förbandet började spela halv 11 och Poodles började runt 12 och spelade en timme, sen festade dem med folket som var där. Kl 2 stängde vi och vi stämplade ut runt kvart i 4 på morgonen. Var ganska seg då. SOm tur var så skjutsade Fia hem mig, Jimmy och Madde till Gävle. Tack Fia du är en ÄNGEL!! När jag kom hem halv 5 på morgonen fick jag börja med att skrika..Min bror hade haft förfest och det såg ut som bara den. Fy fan vad arg jag var. Roligt när man var trött och börjar med och se en massa sånt. Det var spritfläckar på mitt fina träbord. Ne jag orkade inte ta de så jag gick och sov.

Påskdagen:
Började dagen med att städa efter min bror. Jag kunde inte vänta på att han skulle vakna. Jag kunde bara inte låta det se ut som en svingstia. Sen vaknade han och han fick städa resten av lägenheten, men slarvigt blev det så jag får väl göra om det. Sen blev det lite frukost och sola. Var så varmt på balkongen. Kändes som om att vi var på GRAND CANARIA. Bara 15 dagar innan vi ska dit en vecka på semester. Sen blev det att ta en dusch innan pappa kom och hämtade mig. Skyndade mig att göra mig klar hemma hos mamma och pappa. 3 rätters middag och dans till SHAKE. Jag hann bara äta 2 rätter för att jag sen skulle gå upp och sitta i kassan ett tag. Det kom mycket folk. Roligt som bara den. Dansen började 8 och jag dansade mycket. Var så roligt. Var underbart att träffa alla vännerna från MORA=) Dansade med en kille som jag inte hade dansat med på säkert 3 år sen i Hudiksvall. Han är sååå dutig. Så lätt att följa honom..Det var nog den bästa dansen:) Men grymt roligt att dansa med alla andra också;) Hann inte dansa med alla jag ville men det var ändå en toppenkväll. Roligaste på länge!!! Sen skulle kikki skjutsa hem mig. Jag, Elle, Kikki, Tobbe & Erika stannade på MAX och käkade lite mat. Mums vad gott det var. Mattias, Hans tjej, Micke, Susanne och en till tjej åt också på Max. Sen var det bara att åka hem och sova.

                                                                           Kikki & Elle

                              
 
                                                                             Jag & Kikki
                              

                                                                    Jag, Tobbe & Kikki
                            

                                                                             Vi igen
                           

                                                                         Grand Canaria
                          

Idag Måndag:
Vaknade 12 idag så blev det lite frukost, städade lite i rummet och kollade på filmen 6 dagar och 7 nätter. Den gick på tv idag på förmiddagen. Sen har jag bara legat här i soffan och kollat på tv. Pappa var nyss hit med sladden till kameran så nu ska jag ladda upp lite bilder igen:) Ska laga mat också, men har verkligen ingen ork idag, men jag måste.Blir nog kolla på Färjan idag och sen en film och godis:)

                                    

                                     

Kramar
Malin

A


RSS 2.0