Slappat framför TV:n

Ja nu har jag varit ute och gått med Micke & Isak, men det blev inte HEMLINGBY. Det är nog blött och geggigt där så det blev en promenad uppe på Brynäs istället. Sen när jag kom hem var jag hungrig så jag fixade lite att äta sen har jag legat i soffan och kollat på "DEN RÄTTA FÖR ROSLING". Jag tyckte också att det var rätt att Hugo vann. Blev även en varm dusch efter tv:n och nu ska jag bara slappa lite sen bege mig till sängen och soova..Börjar halv 8 imorgon så måste upp 6 tror jag. Så jag kommer i skaplig tid till jobbet..

Natti
Kramar
Malin♥

Nyttigt liv?

Ja nu har jag bestämt mig att jag ska sluta med alla sötsaker och allt annat skit jag stoppar i mig. Jag ska börja träna. Försöka dansa mycket och promenera. Idag har jag börjat dagen med Gröt med linfrön och russin och lite äppelmos & ett ägg. Sen var jag och Elin ute och gick 45 minuter. Var riktigt skönt de. Soligt och varmt. Riktigt vårväder. Hoppas att det kan hålla i sig och vara lika fint nu. Sen har jag lagat lunch. Blev fisk, ris, spenat och rivna morötter. Mums de var gott. Jag bakade chokladbollar igår, men jag har inte rört en enda av dem:) Kommer inte göra de. Ska träna på nu..



SItter nu och väntar på att micke ska ringa så jag och han och Isak kan gå ut och gå i HEMLINGBY=) Blir väl 4 lr 6 km. Det beror på underlaget i spåret idag. Igår var det kladdigt där så vi gick 4 km.

Nyvaken..

Nu har jag nyss vaknat, Skulle ju ha tvättstugan kl 7 men vaknade när klockan var halv 9 så jag sprang ner och kollade så att ingen hade tagit den, men det fanns tider fram till kl 10 ikväll..Nu ska jag äta lite gröt sen hämta tvätten och stoppa in nytt igen. Sen blir det en promenad med Elin som det ser ut nu..

kram
Malin
  ♥

Chokladbollar

Vaknade och var jättetrött idag. Har inte kunnat sova så mycket. Vaknade somnade vaknade och somnade. Så var det hela natten. Drömde även en massa drömmar. Vill att dem ska vara i verkligheten. Kan ju hoppas på att det kan bli så=)
Åkte till jobbet och allt gick bra. Fixade med A-kasse papperna  och skickade iväg dem. Hoppas att jag har ngn chans att få stämpla upp till heltid.

När jag kom hem blev det soffan och datorn, fram tills micke ringde och frågade om jag skulle med ut och gå. Blev en promenad med honom och hunden ISAK. 4 km orkade vi med. Det var så blött i spårena så det var inge roligt att gå. När det har torkat upp ska jag försöka springa 2 km, eller mer:)

När jag kom Hem så bakade jag havrekakor med russin, men dem blev inge bra så jag bakade också chokladbollar. Sen lagade jag mat..Slappade i soffan med att kolla på färjan 2 sen blev det ett skönt mysigt skumbad med tända ljus och musik. Så skönt, sen har jag bara legat och degat i soffan och kollat på "Ballar av stål" & Hockey...

Nu ska jag krypa ner i soffan igen till en film och sen sova. Ledig imorgon så jag ska ta tag i städningen sen ska jag tvätta och ta en promenad:)

Natti natti
Kramar
Malin


♥Saknar♥


Jobb,Vin,Dans & Stockholm....

Hej!

Veckan som har gått så har jag gjort en massa saker:

Måndag: Jobbade och det gick bra. Sen på kvällen hade vi vinprovning. Testade 4 vita & 4 röda viner. Jag gillar inte vin men ett vin som hette Le Pitites och var ett franskt vin från 2007. Det var ett klart, sött, fruktigt, ört & lime. Är ett lättdrucket vin tyckte vi. (Vita) Det röda av samma sort var också gott. Dem andra vinerna var väl okej. Fanns några som var sura, rökiga och en massa andra smaker. Sen var det mat och god efterrätt. Sen var det hemfärd och ett skumbad och tv. 

Tisdag: Jobbade också, sen så åkte jag hem. Jag och Anders gick upp till dansen för att kolla om vi kunde få dansa, men då så var lilla lokalen ledig, men Lindy hop gruppen skulle använda den så vi gick hem och bestämde för att dansa på onsdagen istället. Gick hem och la mig i soffan.

Onsdag: Jobbat och det gick bra. Var ganska mycket på jobbet då, men allt har bara gått bra i veckan. Sen gick jag hem. Fixade lite mat sen gick jag upp till dansen och mötte Anders så dansade vi mellan halv 7 och 9. Gick bra..Jag har fått en massa saker som jag ska träna på och det börjar bli bättre och bättre. Ska försöka trampa ner i golvet, få en bättre hållning och en massa andra saker. Hemma blev det ett skumbad och lite mat. Sen var det dags för att krypa ner i sängen för att jag börjar jobba tidigt nästan varje morgon.

Torsdag: Lång dag blev de. Började med jobb som vanligt, sen hem och städa lite och göra lite mat innan sandra kom hem till mig. Hon skulle sova hos mig för att vi skulle åka till stockholm på fredag morgon. Sandra fick följa med mig upp till dansen. Dansade mycket på torsdag, och det gick ¨jättebra. Känner att det blir bättre och bättre för varje gång och det tyckte Anders också då. Sen gick jag och sandra till ASIAN KITCHEN och handlade mat, blev även godis & chips. När vi kom hem så satte vi oss och kollade på BLACK JACK. Älskar den filmen Den är så bra!! Trött så jag somnade i slutet så det var då dags att gå till sängen. Somnade nästa direkt när jag la mig i sängen..

Fredag morgon: Oskar kom och hämtade oss och vi började med att åka ner tilll barkarby outlet. Sprang bara igenom där på en halvtimme. Vi kännde att vi inte hade tid att vara där för att vi skulle in till stan och kolla en del innan sandra skulle börja jobba. Det blev snabbmat på DOnken. Gillar ju inte de, men de blev så ändå.



                                


                                                       



                                                      

Sen var det shopping. Jag handlade bara på H&M. Ja jag vet, det finns i gävle också, men det var så att jag hittade inget som jag ville ha på några andra affärer. Sen var det så kallt så det var inge roligt att gå där. Ska försöka ta mig ner någon annan dag som jag är ledig=) Träffade oskars syster Sara som skulle åka med oss hem. Hemfärden gick bra, men jag somnade och vaknade när vi var framme i Uppsala. Oskar skulle in på biltema och handla lite saker till bilen. Sen när jag kom hem hade jag tråkigt, men tog ett bad och sen kröp jag ner i soffan och kollade på film:)


                                     

                                     

Lördag: Vaknade och gick ner och kollade om det fanns någon tvätttid och det gjorde de. Så tevättade jag och sprang ner till stan och och bytte koftan som jag köpte i stockholm. Jag köpte en L, för att det inte fanns någon där men jag chansade att den skulle finnas och det gjorde de. Det fanns en M som jag ville ha:) Jippi
Sen så var det dags för att åka till jobbet. Det var en välgörenhetsgala. Svenska kyrkan som samlade in pengar till rent vatten till hela världen. Det var ganska mycket folk, men var en seg kväll. Var glad att vi han med bussen hem. Bussen går alltid så sent för att det var 4 dryga killar som skulle betala och det gick inte fort alls. Skönt att komma hem. Ställde om klockan innan jag gick och la mig så att jag inte skulle sova över.

Söndag: Idag skulle jag kliva upp halv 10 för att hinna upp i tid så att jag inte skulle behöva stressa till dansen. Såklart jag stängde av klockan och vaknade kl: kvart över 11 och min dansträning började 12 så jag kastade i mig en tallrik med frostis och mjölk. Kom till dansen 2 minuter i efter att jag sprungit lite. När jag kom dit var ju inte min danspartner där. Som vanligt är han minst 5 minuter sen varje söndag..Dansade och det gick bra. Både han och jag har ju fått fart på kroppen. Jippi hoppas det kan vara så nu och att jag kan börja träna minst 3 ggr i veckan. Onsdag, Torsdag och Söndag:) Efter kursen åkte jag och micke ut till valbo och käkade lunch. Blev köttbullar på Ikea. Sen shoppade micke en massa. Jag skulle inte handla något, men kom ändå hem med en rouge och 2 penslar. Nu på kvällen somnade jag och vaknade för 3 timmar sen. Ätit lite skorpor. Gotti gott gott. Nu ligger jag här och kollar på sanningens ögonblick. SKa snart göra mig klar för sängen om jag ska orka kliva upp kvart i 6 imorgon bitti....

Imorgon ska jag bara ta det lugnt efter jobbet. SKa ta en promenad på kvällen:)

Natti natti PussPuss

Saknar......♥

Dans, Bowling...

Hej;) Började dan med dansträning på klubben med hoffa. GIck bra men jag har ju varit sjuk så de har varit jättejobbigt. Orkade med nästan hela passet. Sen skyndade jag mig hem för att byta kläder och ta mig ner på stan. Skulle möta syrran och johan för att vi skulle Bowla..Först skulle vi äta så vi gick till DONKEN. Jag gillar verkligen inte de men vi hade inte tid att sitta på något annat ställe för att vi skulle ner och spela kl:3. Jag vann, men bara med 1 p över syrran. Känns bra de:) Sen var det dags att gå hem och äta lite gröt sen springa upp till dansen. SKulle betala klubbfesten för mig, mamma och pappa..Satt där och snackade sen dansade lite. Nu har jag kommit hem, ätit, och slappar nu. Nu blit det glass och fruktcocktail med bror..Snart ska jag sova också. Måste ställa klockan på halv 7 om jag ska hinna med bussen imorgon.


KOMMER BILDER IMORGON:) ORKAR INTE IDAG


Mår upp och ner nu. Saknar det som var förr. Vill att det ska vara så nu...Snälla kan de bli så igen. Men jag vet att det inte kan bli som det var. Önskar att man kunde gå tillbaka till den tiden...

GODNATT

Kramar
MAlin♥

Äntligen Hemma

Ja nu har jag kommit hem. Varit iväg och jobbat på pensionärsdans. Jag och Sandra blev kvar själv men vi satte på oss turbo skorna och jobbade på. Var så segt att jobba. Sålde nästan ingent. Det var verkligen helt dött.. sen åkte vi till MAX för att äta. Jag bjöd Sandra för att hon var så snäll och skjutsade hem mig så jag skulle slippa sitta på bussen själv in till stan..SÅ nu är jag hemma..Ska lägga in lite bilder på bloggen sen ska jag sova. Kl 12 ska jag på danskurs imorgon så bör vara lite utvilad om jag ska orka dansa:) Sen blir det bowling med syrran och johan kl:15:)

                                      
                                     


                                      Jag & Sandra hade tråkigt så vi blandade några ALKOHOLFRIA DRINKAR

                                     


                            Sandra får avsluta bloggen för idag. Blev ett MAXMÅL för henne & ett MINI MÅL för mig.
                                                                    Kännde att jag inte orkade något mer.
                                     




                               Godnatt och sovgott så hörs vi imorgon å då kommer resultat från bowlingen....

                                                                                        Kramar
                                                                                         Malin♥

Sängdags

Börjar faktiskt känna mig piggare, men snorig och ont i halsen..det kommer och går..Mandlarna ser inte bra ut..Nu ska jag ringa läkaren igen och säga att dem får ta bort dem. Orkar inte gå mer och ha ont...:( Nu ska jag sova..Jobba imorgon. Börjar 18 men ska hinne med en del städning också innan jag börjar..Sen på söndag blir det parträning...

På måndag ska vi ha vinprovning på jobbet...

Natti natti

Kramar
Malin♥

Lite piggare

Hej!

Våren är snart här. Det var underbart väder på förmiddagen. Gick upp till affären för att handla något att äta. Det blev nyponsoppa och glass. Har knappt ätit något idag, men ska försöka ikväll. Har inte fått tillbaka krafterna, fast de får man ju inte om man inte äter..Så jag måste tvinga i mig mat snart..Idag har jag varit ner och tvättat mina sängkläder och lite andra saker som jag hade i tvättkorgen. FUnderar på vart i lägenheten jag ska börja städa...Tror de blir sovrummet, sen blir det köket...

Nu ska jag slappa sen hämta tvätten..Hörs snart..

Kramar
Malin♥

Magsjukan

Hej!

idag har jag varit helt deckad..Igår kväll runt halv 10 började jag kräkas. Åkt på magsjukan..Det var flera som har haft den på jobbet. En gick hem i tisdags och en gick hem idag..Har mått så dåligt i natt..Knappt sovit något. Fick gå upp 2 gånger. Sista gången var kl: halv 4 sen sov jag och vaknade kl halv 12 aen somnade jag om igen och gick upp 3. Har knappt ätit något idag. 1 liter blåbärssoppa nu på kvällen och tidigare idag blev det en halv skål yoghurt och ett halvt äpple, men det var verkligen ingenting alls..Nu sitter jag här och kollat på askungen. Blir väl att sova om ett tag..Kanske orka göra något imorgon. Behöver göra en massa saker hemma, men vet inte hur mycket jag orkar...Ska försöka städa och kolla om jag kan få tag på en tvätttid imorgon på dan..Nä nu ska jag kolla klart på filmen sen ska jag krypa ner i sängen och försöka sova....

Natti
Kramar
Malin♥

A

Känner mig inge pigg...

Hej!

Tog nyss en dusch. Var skönt:. Nu sitter jag är med en kopp citronte och bara tar det lugnt. Känner mig inge pigg. Ont i halsen, hängig i kroppen ont i öronen och lite i huvudet...Orkar inte bli sjuk nu när jag äntligen få börja jobba mycket..Måste ta de lugnt imorgon på jobbet om jag ska orka me en ganska lång dag imorgon..Är jättemycket att göra på jobbet imorgon. Som tur så står jag i kassan så de känns bra. Behöver inte springa runt och bära en massa tallrikar om jag inte är pigg...

Nu ska jag krypa ner i soffan med mitt te och kolla lite på tv innan det är dags för mig att sova. Tuva ligger och myser i soffan hon me...

Natti
Kramar/Malin♥ 

Svårt att sova inatt...

Hej...

Kunde inte sova i natt. Vaknade å somnade hela tiden..Vet inte vad de var. Sov på bussen sen var jag pigg när jag kom till jobbet. Idag har nästan allt gått bra...Var mycket folk..305 + konferens gästerna. Så det var bra för en tisdag:) Sen var det allt städjobb kvar. Sen åkte jag och madde hem. Jobbade över en halvtimme idag...Köpte en tröja på H&M idag. 69.50 kr. Billigt och bra..sen har jag varit och letat jobbskor men köpte inget. imorgon ska jag köpa dem jag kollat på. Orkar inte gå ner och köpa dem nu...

Sitter bara och slappar framför tv:n..Ska väl försöka göra någon nytta också idag...

Hörs senare ikväll....

Kram
Malin♥

SKULTUNA 15/3 SHAKE!!!

Hej!

Igår kvart över 4 ringde pappa till mig & sa att jag skulle göra mig klar för att vi skulle åka och dansa till shake:) Jag var ju slö och hade taagit på mjukis kläderna för en soffkväll men så blev de inte..Det blev att ta med oss max i bilen och sen åka iväg för att hämta ewa i sandviken. Vi åkte från gävle kvart i 5 och var i skultuna 20 över 6..Ganska bra kört av pappa..Sen dansade jag:) var roligt..Igår hade jag verkligen skojj. Fick tag på nästan alla.. Några som jag vill dansa med som man bara ser ibland. Har sett honom varje gång jag varit ute men får inte tag på honom. Det är omöjligt..
Sista snabba buggen var såklart MANIAC;) Älskar den låten..HADE ingen kille att dansa med så då frågade becca om hon och jag skulle dansa.. Gick bra jag förde:) Sen åkte vi hem och det blev sängen. Katten v'äntade på mig..

Idag har jag varit ledig. Elin kom förbi en sväng och käkade lunch..sen har jag  tvättat & susanne varit förbi och jag har betalat min resa till grand canaria. Ska dit 28 april:) lite över en månad kvar:) Sen gick jag och susanne ner till stan. Jag köpte ett linne på stan. Måste ner imorgon och köpa ett till. Ska nog ta en strl större. 36 satt bra men jag vill ha en som är lite större också. kanske den blir lite längre då:) Nu har myskatten legat i mitt knä och spunnit men hon gick nu. Blev väl för varmt för henne. Snart är hon väl tillbaka och ska böka och kliva på mig:)

Nu ska jag sova..Jobb imorgon och resten av veckan. Bara ledig på söndag..Ska jobba på pensionärsdans:) Mats Rogers som spelar. Har ALDRIG hört de namnet..Men de blir säkert skojj att kolla på..:)

Kramar
Malin♥

PS. Imorgon ska jag hämta kameran hemma hos mamma och pappa och lägga upp lite bilderr;)


Tuva

Hej!

Idag har jag hämtat hem min lilla älskling:) Hon ska vara med mig över helgen tror jag:) idag har jag kollat på melodifestivalen och sen bara suttit här:) Trevligt är de;) Snart ska jag gå och borsta tänderna. om 11 timmar börjar dansträningen:) Kommer bli roligt, men de som inte är så bra nu det är att jag fickk ont i knät nu på kvällen..

Natti natti..nu ska jag och tuva sova, eller hon sover redan:)

Kram
Malin ♥

Ajjjj Ajjj

Ajj vad ont jag hade i mitt knä igår morse när jag vaknade. Kunde knappt gå på benete. Vet inte vad jag kan ha gjort. Kanske sträckt mig när jag var uppe och dansade med Anders i torsdags. Vi hade kul, fast att musiken som spelades inte var den bästa..

Igår kväll åkte jag pappa jimmy och Clas till Yesterday för att dansa till Zlips. Jag hade inte så kul..Satt mest. Hade ont i knät..

Idag har jag inte gjort så mycket. Pappa, patrik och jag har varit och handlat mat sen har vi nyss städat lite. Nu ska jag snart ta bussen hem till mamma och pappa. Ska hämta tuva. Hon ska vara med mig i helgen. Ikväll ska jag sitta hemma och kolla på melodifestivalen och sen har jag tvättstugan..Kanske inte så roligt på en lördag men jag behöver ju tvätta...

Imorgon kl: 12 börjar jag och hoffa på PARTRÄNING:) Kommer att bli skojj att få börja dansa och röra på sig igen, och inte bara sitta hemma och slöa efter jobbet...kanske att vi åker till Skultuna imorgon och dansar till SHAKE!! Får se vad mamma och pappa säger:)

Nä nu ska jag klä på mig och gå till bussen så jag kan åka hem till mammsen;)

Hörs senare.

Kram
Malin 


Jobbar på..

Hej hopp:) Igår somnade jag nog efter halv 10. Var så trött. Vaknade och gick upp när klockan ringde. Var ganska utvilad då, men sen när jag satte mig på bussen blev jag trött och halvsov. Idag gick de bra på jobbet. Lite stressigt när allt skulle ut till 8, men som tur fick jag lite hjälp av Annelie & Gunilla:) Dem är så snälla... Tur att jag har dem om jag behöver hjälp. Sen rullade allt på. Gästerna kom och det var dags att duka om inför nästa gäng.

Sen kom jiimmy och malin som bytte av mig och jag kunde gå och göra dem sakerna jag skulle göra innan det var dags att öppna lunchen:) Idag fick jag dricks. HELA 2kr:) fick ju de i fredags av en byggkille:) så¨nu har jag 4 kr:P Idag var det inte lika bra som igår men ska inte klaga:P Hoppas de blir mer imorgon. Senare på eftermiddagen satte vi oss och fikade. Det var jag jimmy malin och maud. Hon kom in och hälsade på. Hon är sjukskriven. Men jag var tvungen att springa upp med kaffe och kakor så jag lämnade mitt fika och när jag kom ner igen så skulle jag fortsätta äta min bulle men jag tyckte att den smakade SALT. Då hade jimmy och malin varit så ELAKA och haft salt i den..Jag blev sur och kastade den på jimmy. Ska ALDRIG lämna något i närheten av dem ¨nå mer..

Sen åkte jag hem och har bara slappat och betalat medlemsavgiften & kursavgiften till klubben (570 kr) ¨så nu är jag fattig:( Tänkte ta mig ut på en promenad men ingen som orkade så jag struntade i de. Imorgon ska jag nog ta mig upp till dansen så jag får röra på mig.. Snart är det helg och jag är ledig FREDAG Eftermiddag till MÅNDAG kväll. Ska bli skönt, men har ju inga planer vad jag ska göra i helgen. Börjar i alla fall på danskurs på Söndag kl 12. Har inte gått på kurs på flera år men nu ska jag börja röra på kroppen. Får se om jag orkar en och en halv timmes dans:P Näää Nu är det dags för sängen om jag ska orka upp kl 6 imorgon. Natti Natti så hörs vi imorgon.......................

Kramar
Malin

Danskväll!!

Ja nu har jag kommit hem efter en nonstop dans till Zlips och Expanders..Blev en del dans idag men var lite seg..Nästa vecka ska jag börja ordentligt med dans och promenader:) Kom in på parträning på söndagar med Christoffer(kallas offa). Så blit en och en halv timmars träning då..Kommer bli skojj de..Över till kvällen igen. Det var jättemycket folk. Jag tippar på att det var över 450 om inte 500 personer..Riktigt skojj. Fick sista dansen å mysigt som vanligt..;)

Ne nu ska jag sova. Börjar jobba halv 8 och bussen går 10 i 7..ska gå upp senast kvart över 6..Jobbigt men jag har inget val. Har sån tur att jag slutar 2 imorgon så kan jag ta det lugnt och bara slappa och ta en långpromenad. Natti natti nu ska jag krypa ner i min 160 säng:P

Puss Hej♥

Söndag:

Ja nu är det söndag. Imorgon är det måndag och det betyder en heltidsvecka igen. Jobbat ganska mycket nu. Snart kommer pappa och hämtar mig för att vi ska åka till dansen. Ikväll är det dans till Zlips & Expanders. Jag har aldrig dansat till Expanders men dem ska vara jättebra:) Hoppas de blir en bra kväll. Idag ska jag ha roligt:)

Hörs när jag kommer hem. Puss

I väntan på att pappa ska komma...

Kan jag göra ett test:

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
"Beräknat till 20 bufféportioner, 50g betor per person" (Manna, En medveten kokbok)
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Min FOX väska
3. Vad var det senaste du såg på tv?
Let´s dance
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
13.50 (klockan är 13.56)
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Tv:n bara
6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Jag var ut och gick en morgonpromenad på 45 minuter:)
7. Vad tittade du på, innan du började svara på den här undersökningen?
Några bloggar:)
8. Vad har du på dig?
Svarta byxor, turkos tröja och en svart väst
9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?
Nej, sov så skönt i min nya säng:)
10. När skrattade du senast?
För 1 timme sen
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Är i köket och det finns bara ett vinställ.
12. Har du sett något konstigt på sistone?
Nej de har jag inte.
13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Tidsfördrivande bara..
14. Vilken var den senaste film du såg?
The messenger och någon annan
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Då skulle jag ta med några vänner till värmen:)
16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Hmmm..kommer inte på ngt för tillfället..
17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?

18. Tycker du om att dansa?
Älskar dans, fast har blivit så lite nu men ska försöka ändra på de..
19. George Bush?
Var president förr
20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
De vill jag nog inte säga...
22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Jo jag skulle nog kunna bo utomlands med några nära och kära..
23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Har inget svar
24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?
Maria Ström, Annelie Berg, Pelle, Hanna Gidlund( eller dem som vill göra de)

LÖRDAG

Hej!!
Nu har jag äntligen helg:) Så skönt att vara ledig på helgerna och jobbar på vardagarna. Helt underbart att ha det så...Igår var jag ute och gick en promenad med micke och hans hund ISAK. Så goo hund. Sen så åkte miicke med mig till valbo så jag kunde köpa mig en ny säng:O) Så skönt att få köpa en 160 iställe för en 90=) Såååå underbart.. Sen på kvällen kom pelle över..Blev max, sen en massa SINGSTAR, sen kom oskar, pär, conny och erik förbi...

Ja idag har jag varit till valbo med mamma pappa syrran och kusinen. Vi shoppade. Jag köpte nya påslakan sen så en hylla till badrummet...Sen åkte jag hem, städade och elin kikade förbi en stund. Sen blev de mat för mig och ett skönt bad med lugn musik...Sen kom jobbarkompisarna och pelle och vi har sjungit singstar men jag orkar inte sitta där..Är nog trött å sjuk tror jag....

Ne nu ska jag nog bara lägga mig och slappa snart tror jag....Kommer somna på en gång idag....

Natti natti...

Nu ska jag försöka blogga varje dag och ÄVEN försöka lägga upp en massa roliga bilder...:)

Trött..

HEj:) nu har jag inte skrivit på flera dagar...jobbar och sliter. Trött på dagarna när jag kommer hem därför har jag inte uppdaterat bloggen, men ska försöka göra de i veckan. Börja blogga igen:) Nu sitter jag här och funderar på om jag ska gå till sängen om jag ska orka jobba imorgon. Har en del att göra på jobbet så..

Natti natti så hörs vi imorgon. Pusss

RSS 2.0