Sannex i Riddarhyttan & Midsommarafton

Ja igår eftermiddag bestämde vi oss för att åka till Riddarhyttan och dansa till Sannex. Det var jag, Clas, Dharmanda & Maria som åkte iväg. Vi blev lite försenade för att det var vägarbete en bit före lr om det var efter Horndal. Så det var grusväg och stoppljus+ att det spöregnade. Vi kom fram till halv 9 och dansen började 8 så vi missade inte så mycket. Satt där och lyssnade en del. Grabbarna flinade när dem såg oss, sen var det bara en massa flams på scenen..ROLIGT hade vi iaf. Sen i pausen blev det lite fika i en halvtimme och sen blev det dans igen. Blev uppbjuden några gånger. Var roligt för det är inte så ofta som jag brukar bli uppbjuden..Blev tom uppbjuden sista dansen av en kille från Hedemora. Sen var dansen slut och det blev lite snack med grabbarna..Jag stod och kramades med micke och då började han och Andreas sjunga vaggvisor. Skulle nog ha kunnat somna där;) Blev sedan hemresa och vi var hemma halv 3 sen somnade jag nästan direkt när jag kom hem...
Bilder från kvällen:











På bilden är det Sannex och sen så är det jag och maria i mitten, men så mörk bild.

Vaknade sent idag. Kl var nog 11 när solveig ringde och väckte mig och önskade oss en glad midsommar. Gick sen upp tog en dusch och sen satte jag mig framför datorn en sväng. Var sen tvungen att åka hem till mamma för att vi skulle äta lunch med Susanne, Enesto,Johan,Amanda, Eva och våran familj. Efter lunchen gick vi till lekparken och spelade lite kubb och nu har vi nyss ätit lite grillat. Nu är jag mätt. Fast blir lite fika också. Vet inte vad jag ska hitta på ikväll. Min bror skulle på fest nu och jag får väl åka hem till mig och inte göra något. Sitta där och tråka hela kvällen:( Fast jag skulle behöva vila lite om jag ska dansa imogon kväll i Svärdsjö mannes loge Falun. Det ska bli kul.

Glad Midsommar. Kanske att jag uppdaterar lite senare idag.

Puss Hej!

Dans & Dans

Hej var som vanligt ett tag sen jag skrev nu igen. I lördags var det dans igen. Shake spelade i Torsåker. Det var en toppenkväll. Jag snackade med tobbe på sms och han skulle inte komma, men vem kommer lite senare. Jo tOBBE, tommy och några till:)

Söndags var jag hemma..slappdag, gick ner på stan och köpte en dagbok som jag skulle skriva i varje dag, men det blir inte så att jag skrivit...jag får nog taoch skriva en veckodagbok..Sen köpte jag med mig MC donalds..Blev sugen på de, fast jag hatar det annars..Sen var jag bara hemma på kvällen.



Måndag var det jobb igen. Började morgonen med en ergonomi utbildning på en timme. Jag satt där och höll på att somna. Jag var verkligen trött. Sen gick dan skaplig. På kvällen gjorde inte jag mycket. Satt vid datorn hela kvällen..

Tisdag: Ja då var det jobb igen. Börjar 9 varje dag hela veckan och slutar 2. Det är så skönt. P¨å kvällen åkte jag, madde, johan och pappa till Tyllsnäs i Borlänge för att dansa till Casanovas. Vi åkte från gävle 20 i 7 och var framme 10 i 8. Dansen började 8:) Låg på ganska bra då. Jag skickade sms till alla som jag hade nummer till i Mora och ingen skulle komma, men när vi kom in på parkeringen på Tyllsnäs så vilka stod där då? Jo Tobbe, Tommy, Mattias K, Emelie och Hanna tror jag hon heter. Så den kvällen var också riktigt roligt. Blev uppbjuden ganska mycket. Gillar verkligen att dansa i Dalarna. Där får man dansa:) Neråt i landet är det svårare tycker jag...Sen blev det hemfärd. Hemma kl 2 sen skulle jag upp mellan halv 8 och kvart i 8.


Mattias står där och tobbe är bakom honom;)


Tobbe


Jag & Tobbe(Helt slut efter dansen)


Erika & Hanna(suddig bild blev det)

åkte jag, mamma och pappa och storhandlade. Gick 550 kr idag...Sen var det bara att åka hem och laga mat. Blev köttfärssås och spagetti. MUMs! Nu blir det bara slöa i soffan och en dusch senare. Ne nu ska jag göra lite nytta;)

Saknar förra sommaren....

Puss Puss

Sims 3:) och ont i magen:(

Hej!

idag har jag jobbat. Började 8 och slutade 2. Jag tog bussen in till stan och där var studenten i full gång;) En massa bilar, ´traktorer och båtar fulla med studenter. Tänk att det var 3 år sen vi gick ut gymnasiet nu..Tiden går så fort. Åkte hem till mamma och pappa. Käkade stuvade makaroner och köttbullar som jag köpt med mig i matlåda från jobbet. Satt sen hemma hos mamam och lyssnade på musik tills hon kom hem från jobbet. Vi tog en fika, glass blev det för oss. MUMS!

Åkte sen ner till stan för att jag skulle kolla om SIMS 3 fanns och jag köpte de på Åhlens. Kostade 550 kr där, för det var billigare på spelbutiken men det fanns inga inne. Sen när jag skulle gå hem så satt mina gammla lärare. Jag stannade och hejade på dem. Var Ulla som jag hade i Turism ämnena och som klassföreståndare & Janne som jag hade i småföretagande & UF:) Sen satt andra lärare också där. Vi ska nog åka till skolan efter sommaren och berätta lite om programmet som vi gick och en massa andra. Ulla tyckte att vi kunde göra de och det skulle vara roligt. Längtar ibland tillbaka till skolan när man har lite tråkigt på jobbet. Funderar på om man ska börja plugga lr vad man verkligen vill göra. Vill jag verkligen vara kvar på samma ställe? Ne jag vet inte vad jag vill göra. Ska försöka komma på vad jag verkligen vill.

Jag har haft ont i magen i 2 dagar..Inte stora smärtor, men ont i vänster del av magen. Så jag ska bara vila idag. Har ju inte gjort så mycket när jag har varit hemma. Legat i soffan och kollat runt på nätet och sen har jag installerat SIMS 3..Sen tänkte jag kolla på ALLT FLYTER, men får se vad jag orkar med senare...

BILDER FRÅN IDAG!!

En bil jag såg på stan idag


MAMMA & TUVA


Tuva & Malte tigger som vanligt efter mat, men dem skulle inte ha något.


Kanske ska kolla på filmen ikväll;)


SIMS 3 Får se om det är ett roligt spel:)



Ne nu ska jag nog natta..slappna av och hoppas magen blir bättre så jag kan dansa imorgon
och jobba på söndag som har tackat ja till.

Natti natti!

Puss & Kram

saknar fortfarande förra sommaren:P

Jordgubbar!!

Idag har jag jobbat. Gick mycket bättre idag än igår. Så skönt så. Var gymnasieeleverna som hade sin avslutningslunch idag också. Slutade kl: 17 som det stod på schemat..

När jag satt och väntade på bussen i sandviken så var det någon som ropade "MALIN". Jag vände mig om och där satt JOEL som jag gick i samma klass med på högstadiet. var roligt att snacka med honom. Pratade om ditt & datt hela resan till Gävle. Riktigt trevligt att träffa honom:)

Sen hem och laga mat, diska och sen blev det jordgubbar och vaniljglass;) Hihi
Nu sitter jag och kollar på tv...









MUMS! var de;)

Blir tidig natti natti idag så jag kommer upp imorgon. Bussen går kvart över 7. Pigg och glad ska jag vara då;)

Puss puss


Bara en massa strul....

Hej! Morgonen började bra, men sen har det bara gått å skogen på jobbet. En massa strul helt enkelt. Jag har varit rätt irriterad idag, men orkar inte gå in på de....Det var 260 gymnasie elever som skulle äta 3 rätters lunch så var en del att göra. Lika många är det imorgon. Hoppas bara att det kommer vara lugnare då;) och att jag inte blir irriterad;)

Senare åkte jag hem till mamma och pappa. Blev paj och sallad och FOTBOLL:) Jippi SVERIGE vann med 4-0:)

Hemma sen har jag kollat på film. Köpte filmen VI HADE I ALLA FALL TUR MED VÄDRET IGEN!
Den var riktigt rolig;) Den ska ni se om ni inte sett den..

Nu ligger jag bara och slappar..SKa snart ta mig till sängen och sova:) Upp kl 8 och vara pigg så jag orkar med ALLT imorgon:)


Puss och godnatt

Fan vad jag ångrar det som hände förra sommaren..Saknar som bara denVill verkligen tillbaka. Mådde så bra då...Fan Fan Fan..tänker på de varje dag. Men jag får skylla mig själv. Önskar att tiden gick att ställa tillbaka....♥

Rolig dag!!

Igår måndag så var jag hemma på kvällen efter jobbet. Bakade kladdkaka som min bror skulle ta med sig till jobbet och bjuda arbetskamraterna på. Dem älskar tydligen den;) Och sen blev det även några kladdkake muffins. Lika goda dem också men dem fick stanna hemma åt mig.

 
                         SMETEN                                                                   Smeten i Muffinsformarna


                                                                  Ser dem goda ut????


Idag började dagen med jobb. Har gått bra. Har inte haft så mycket att göra så jag har nästan diskat hela dan, men gick bra de. Blev lunch och efter de blev det "som vanligt" att torka alla borden, Gör det nästan varje dag, tråkigt men det går ändå ganska snabbt. Sen skulle jag kolla om det låg några knoppar som Agneta tappat ur en burk. Under en landgång som vi har till restaurangen, och jag lyfte på den sen råkade jag tappa den på fingrarna. FAN vad ont det gjorde:( Men gick över efter en halvtimme. Sen slutade jag vid 3 och tog bussen till VALBO för att jag skulle jag skulle kolla på en dator som pelle lagt undan på telia, men jag vet inte om jag vill ha den..Ringde Emelie och vi tog en fika, sen hämtade vi upp hennes SÖTA, Gooa bebis LEON.( 5 månader är han) Var så varmt ute idag på eftermiddagen så det var skönt att gå runt och Kollade runt i affärerna å så. Fick bära runt lite på honom. Jag vill också ha en sån!! Sen åkte jag hem, åt lite varma mackor å kolla på tv..Såg lite på Nya programmet med PARIA HILLTON..

                                                       LEON  






Jag hade lite tråkigt när jag väntade på bussen så det blev ett litet kort på min sko





Sen har jag nyss tagit ett bad. Kännde mig seg så var skönt att slappna av :)



Snart blir det sängen. Lång dag imorgon. Då ska 260 Gymnasie elever äta avslutningslunch och på torsdag lika mycket..

Natti Natti Puss♥

PS. Tack Emelie för en rolig och trevlig dag. =)


Söndag

Idag har jag inte gjort mycket alls. Legat i soffan och bara slöat. Somnade ett tag också. Det var skönt. Sen blev det varma mackor till middag. Mums! Sen gick jag och köpte en cola och nu sitter jag här med täcket och bara myser till en film med lite popcorn..

Börjar 10 imorogn så jag går väl upp runt kvart över 8 lr något snart!

Puss Hej!

Dansbilder

Hej! nu har jag varit lat igen. Inte orkat skriva, men nu ska jag försöka uppdatera lite mer. Kommer med lite blandade bilder nu som jag äntligen lagt in från telefonen. Har jobbat i veckan sen igår var det ju nationaldagen, men jag jobbade 5 timmar. Sen hem till stan. Köpte en ny svart väst eftersom att jag inte hittade den andra..Förstår inte vart den har tagit vägen. Sen hem till mamam och pappa och klädde på mig. Gjorde mig klar inför dansen till HIGHLIGHS som spelade på estraden(parken) var så lite folk, men tydligen hade nästan alla roligt:)Sen blev det lite snack efteråt och sen hem och sova.

Gick upp kvar över 9 och har städat lite i mitt rum, men det ska göras klart idag...så nu kanske jag ska ta och göra lite frukost om jag orkar..:P

Nu kommer en del dansbilder från dem senaste veckorna och månaderna:)


                               Björn från BARBADOS & JAG


                    HENRIK i SCOTTS(Dans i Torsåker för 2 veckor sen)


                         HIGHLIGHTS Parken Estraden 6/6:)


                            TOBBE & JAG Torsåker BLENDER 30/5

Ska lägga upp lite bilder på bilddagboken där jag heter Malin1987
Eller¨på facebook finns jag också:)
Dansmaffian: malin_87

Puss hej!

Nu börjar en ny vecka med jobb

Hej!

Slutade kl 1 idag så jag åkte hem och käkade lite. Målarna som har varit och fixat taket här höll på när jag kom. Nu är det inga sprickor kvar. Får väl se hur länge de håller. Sen har jag börjat städa efter dem, men så skitigt så orkar inte göra så mycket. Diskat lite och bakat kladdkaka och kladdkakemuffins.:) Mums!! Så nu ligger jag här och väntar på att jag ska få tvätta. Har tvätt tid..Klockan 7...


Puss hej!


RSS 2.0