R.I.P Älskade farmor

Fick meddelande av min pappa nyss att farmor hade avlidit idag 79 år gammal:( Hon bor i Australien och har lidit av Alzhaimers några år, men nu dem senaste dagarna har hon inte ätit, bara fått morfin så idag somnade hon in kl:1 svensk tid. Var skönt att få träffa henne i Australien när vi var ner i Februari. Visst kom hon inte ihåg mig då, men var ändå en lättnad att få se henne. Hoppas hon har det bra nu och hon ska komma hem till Sverige där hon får sova tillsammans med sin mamma, pappa & Syster.

Nu ska jag försöka få något gjort, men gråter ju hela tiden, men var som sagt bra att hon fick somna in. Hon har ju bara legat och lidit en lång tid nu:(

Blir dans senare idag så de ska nog göra mig lite gladare.

Puss och Kram<3

Dansbandsveckan i Malung v.29

Lördag 11 juli

Runt halv 4 på eftermiddagen bestämde jag mig för att åka till Malung på Dansbandsveckan. Jag skulle åka med Claes och Micke och dem skulle åka direkt efter dansen i Torsåker påå kvällen. Jag skyndade mig och packa sen kom pappa och hämtade mig så vi åkte ut till Torsåker och dansade till Zlips. Var mycket folk den kvällen och några som var påväg upp till Malung som stannade och dansade som vi. Packade sedan in alla sakerna i husvagnen och åkte mot Malung. Vi skulle stanna och sova på vägen men vi åkte hela. Jag och micke somnade i bilen och vaknade upp när vi nästan kommit till Mora. Vi hade kört fel. Claes hade inte svängt av så vi åkte säkert 8 mil längre än vad vi skulle. Kom fram runt 5 på morgonen så vi gick bara in och la oss i husvagnen. Parkerade oss utanför incheckningen på campingen för att den var stängd när vi kom dit. Regnade hela natten, men sov ganska bra ändå.
Jenny & Linda
Jenny & Linda
Påväg till Malung

Söndag 12 juli

Vaknade och checkade in och sen ställde vi upp husvagnen. Blev bättre väder när vi vaknat så vi kunde gå ner på stan och kolla lite. Jag hade varit där förr så jag hittade. Vi gick och handlade mat och åt lunch på sibylla, medans Claes åkte till Vansbro för att simma "vansbroloppet" på 3 km. Sen kom han tillbaka och vi åt sen var det bara att göra oss klar inför kvällen. Dansen började 21-02 den kvällen för att det var GULDKLAVEGALAN. Den kvällen var det dans och vi dansade till Casanovas & Date. Det var en rolig kväll! Förra årets publik siffra var 2869 och i år var det 3382 så +513 personer. 


Måndag 13 juli

Började morgonen med frukost innan vi gick ner till parken för att kolla lite. Är alltid en massa band som spelar under dagarna.Var bla. streaplers, thorleifs som spelade. ROligt att kolla på men inga band som jag ville gå och dansa till. Kvällen var det dans till Kindbergs & Arvingarna, men även Highlights spelade på en bana. Så den kvällen var jag runt på 2 baner:) Publiksiffra förra året 6153 iår 5826 -327 st




Tisdag 14 juli

På tisdag morgon kom 2 tjejer upp som heter Neta och Anna. Riktigt trevliga. Var nere i parken på dagen och kollade på Jannez. Det var jätte roligt att se dem på scenen. Bara en massa bus är de när dem uppträder i parken, sen hem och fixa oss sen gick vi ner på stan och åt mat. Sen gick vi upp och dansade den kvällen också. Då var det Jannez & Perikles som spelade. Dansade även på bana 5 där DIVINE spelade. Dem är grymt bra. Så roligt att vara därr uppe för man träffar så mycket nytt folk.Publiksiffra förra året 5063 och nu 5181 + 118 st.





Onsdag 15 juli

Var nere i parken som varje dag. Lyssnade på Divine och när dem spelat klart gick jag och christine och pratade med dem och sen skulle dem äta mat så vi hängde med och satte oss och snackade lite. Rikrigt trevliga är dem, så hoppas vi träffar dem snart igen. Sen gick jag hem och bara tog det lungt innan vi skulle ner på stan och äta mat igen. Vi gick på en pizzeria och åt pizza. Gott var de, men jag ska inte äta de för att jag får så ont i magen..Men gick bra ändå. Dansade till Scotts & Titanix. Var en grym kväll, men mycket folk. Var en massa som stod framme vid scenen för att kolla på Scotts så de var lite bökigt att dansa men det gick iaf. Det var också Lasse stefanz där den kvällen så publiksifftran var 7592 st. Gick sen hem och grillade korv.

Torsdag 16 juli

Bänkade oss ganska tidigt nere i parken längst framme vid scenen för att kolla på Larz Kristerz. Innan dem kom ut på scenen så dyker det upp 5 st små killar som ser ut som Larz Kristerz. Dem hade lika dana kläder och dem sjöng och spelade låten Carina. Det var grymt, sen kom dem riktiga in. Det var sånt ös och hela publiken var med. Jag gillade inte dem förr, men roligt är det att se.Gick och åt på samma pizzeria den kvällen också och jag tog kycklingspett med pommes och beasås. Men kycklingen var inte klar så jag sa till,sen stekte dem på den och då stod det helt plötsligt en annan sås på tallriken. Då hade jag fått en remouladsås så jag fick gå fram en gång ttll så jag fick rätt sås. Bara en massa krångel var det då, men maten gick i sen. Dansade till Barbados och Bohnus sen kvällen, men det var också lite bökigt för att fansen stod framme vid scenen och lyssnade på sina idoler. Men var roligt ändå. Publiksiffran den kvällen ökade med 1518 personer från förra året. Det var Larz Kristerz som drog.





Fredag 17 juli

Åkte och handlade mat till kvällen sen så kollade vi på Bengt Hennings. Dem var lite roliga. Jag gick sen hem och lagade kycklingsallad tills dem andra kom tillbaka. Mums vad gott de var. Dans till Shake & Wahlströms den kvällen. Var så mycket folk men det var så roligt. Dansade sista snabba danserna med Oskar. Fan va grymm han är:) Sen tillbaka till vagnen för att sova igen.

Lördag 18 juli

Sista dagen på Dansbandsveckan. Tog en promenad förbi parken för att kolla om grabbarna i Sannex var vaken, men dem sov då. Sen gick jag vidare till stan för att handla lite som jag kunde äta när vi satt i parken hela dan. Skulle lyssna på CC & Lee, Claes Lövgrens, Nova & Zlips. Men när CC & Lee skulle spela så hann dem inte i tid så Blender fick hoppa in och spela istället men de var riktigt bra de. Sen kollade vi på dem andra också fast jag gick tillbaka när Nova hade spelat så jag gick förbi parken på hemvägen mötte jag på grabbarna i Sannex där jag stannade och snackade lite. Vandrade sen hemåt och tog en dusch sen fixade jag sallad och Claes grillade kyckling. Sen efter maten blev det stressigt. Jag hade fixat med maten å så hann inte göra de jag ville med mig så jag hann inte göra ordning håret så de blev bara en vanlig svans med en rosa blomma i. Lördagskvällen var den kväll som jag inte visste vart jag skulle dansa. Jag var på bana 2, 3 och 4. Sannex och CC & Lee på 2:an, Blender & Zlips på 3:an och Nova och Svänssons på 4:an. Avslutade kvällen på bana 3. Blender och Zlips körde några extra nummer och Jimmy Jansson gästade Blender och sjöng "VI KAN GUNGA"..Var roligt de. Sen skulle jag säga hejdå till Alla banden och kompisarna som man träffat där, och sen så stannade jag och Christine på bana 2 och Snackade och kramades med Sannex:) Gobitarna är de. Gick också förbi och sa hejdå till Nova. Träffar Sannex, Nova & Blender i Sunne på Fryksdalsdansen på Fredag. Ska bli roligt. Har aldrig varit i Sunne förr. Claes, Evelina & Danne hade gått före mig och micke. Han stannade med en tjej och jag stannade med grabbarna. Väl hemma så blev det grillad korv, men jag åt ingen. Somnade med ömma fötter...Totalt var det 39 870 dansare under den veckan och det hade ökat med 1153 personer från förra året!

Söndag 19 juli

Städade ur husvagnen sen åkte vi hem. Pappa mötte upp mig hemma så jag fick nyckeln hem som jag glömt i bilen och sen med ett originalmål från MAX. Mums vad gott de var..Sen låg jag framför datorn hela kvällen. Var så slut i fötterna. Blev också ett varmt bad. Det var så skönt:)

Måndag 20 juli

Vaknade när pappa ringde och berättade att farmor är jätte sjuk och inte kan äta lr dricka nu. Tydligen får hon bara morfin nu:( Så får se hur det går med henne. Jobbigt att inte veta så mycket. Hon bor ju i Australien "down under".

Somnade om och vaknade sen vid halv 1. Hade ont i ryggen och slemmig i halsen så nu får jag vila och bara ta de lugnt tills på onsdag för då blir det nog dans tilll Sannex i Leksan..Om det är bra väder. Sen dans till Rolandz på torsdag på parken i Gävle sen åker vi till Sunne på Non stop dans med Blender, Sannex & Nova. Det kan bli en toppenkväll. Efter de rullar vi vidare till Blomsterhult för att dansa till Expanders och Nova på Lördag. En till dansvecka blir de.

Nu ska jag äta upp soppan som jag fixat sen ska jag ta det lugnt och lägga upp en massa bilder på facebook från Dansbandsveckan!

Puss Hej!

Packat & Klart!

Hej! idag har jag inte gjort mycket alls..Var hem till mamam en sväng, sen bestämde jag mig att jag skulle åka med Micke och Cleas till Dansbandsveckan i malung. Vi åker inatt efter dansen i Torsåker.

Har också ätit kebab med Martina, Marcus & Robert nyss..
Nu ska jag kolla i väskorna så allt är med bara:) hihih

Komemr inte höra något från mig på lite mer än en vecka, men då ska jag försöka komma med en massa bilder;) hihih..

Puss hej!

Sjuk!

Hej! ja då är man bara hemma idag då:( Förkyld och har sån mensvärk:( Jag som var så taggad på att gå ut idag med alla kompisarna och sen får man vara hemma. Så j*vla typiskt:(Nu har jag ätit lite och kommer väl sätta mig och kolla på en film lote senare idag tror jag..

Hoppas jag är piggare imorgon så jag kan dansa, men får väl se..

Puss Hej!

Nästan klar nu...

Det har bara regnat hela dagen. Har tvättat i nästan 6 timmar idag sen har jag städat lägenheten också. Så fint är de nu. Nu ska jag verkligen försöka ha det så rent och fint härdan efter, men det blir ju rörigt efter ett tag igem:( Ska försöka komma på vad jag ska äta:S Min bror hade redan ätit men jag vet inte vad jag ska göra. Kanske att jag går iväg och köper något, men det regnar så jag orkar inte gå ut...Då blev det problem..Bror ska ut ikväll med några kompisar men jag stannar nog hemma idag..Förs ska dem förfesta lite här. Hoppas det inte blir stökigt då bara;)

Orkade inte laga mat igår så jag gick ner till pizzerian och köpte en pizza. Sen var Dan här och min bror sen kom en kompis till honom också. Dem gick ner på stan. FIck sms av tim kl 02.20 och då skrev han : VI kommer snart och våldgästar dig. Ja där kom det 4 st och grabbarna hoppade ner på mig i sängen..Sen var dem hungtiga så min bror fixade mat till dem..sen kom dem tillbaka till sängen innan dem skulle gå iväg och bada..Så dem gick väl iväg runt hallv 4 så de var ju lite ljust och svårt att sova då, men de gick...Så dem gikc till fjärran...

Nu har jag nyss vaknat! Fortfarande förkyld..Blir väl att vara hemma idag också:( Har ont i magen och är täppt i näsan..
Nu blir det lite yoghurt tror jag så jag får i mig något.


Puss hej!


Regnet bara öser ner..

Vaknade 10 när jag skulle ha tvättstugan. Ska ha den några timmar nu för att jag hade jättemycket tvätt. Men det är skänt med en regndag nu så jag kan tvätta och dona lite idag. Blir nog en filmkväll idag tror jag. Finns inget annat att göra. Jag ska nog inte gå ut heller. Har ont i halsen och är lite snorig igen så bäst att stanna inne idag känns det som. Hörs senare! Puss


Veckorna rinner iväg!

Fredag den 26 juni:

Fredag betydde sista dagen på jobbet och sen 5 veckors semester..:) Så skönt...Gick bra på jobbet, men det var en sån varm dag så var jobbigt att jobba. Började med att samlas på jobbet vid halv 6 och då blev det en cider, sen åkte vi ut till Högbo Brukshotell: där restaurangpersonalen skulle äta 4 rätters middag! Mums vad gott de var. Var riktigt trevligt!
Lite bilder på maten!

                                                                                     
Anka med en citronglasspinne! Var rikgtigt god förrätt


Kalv! var också gott:)


Sen har jag inga matbilder mer, men det var ett riktigt fint dessertbord! MUMS!

Efter maten gick personalen ut och drack öl, men jag och Oskar gick iväg och spelade biljard.

PERSONALEN:





Klockan blev 11 när vi åkte från Högbo och OSkar var snäll och skjutsade in mig till stan så jag slapp åka bussen själv. På vägen hem så svängde vi in i Forsbacka och kollade på huset dem har byggt vid detas stuga..wow de var underbart..:)

Lördag 27 juli

Första dagen jag skulle jobba på Gävle Travet. Det var 3 rätters meny och jag jobbade med en tjej som var riktigt trevlig. Inne i travrestaurangen så är det en massa bord och en massa rader upp och vi hade rad 10 och 11 som var högst upp. Riktigt jobbigt att springa fram och tillbaka mellan borden och servera maten, sen kolla om dem ville ha någon mer dryck under travdagen. Men gick bra och jag fick 650 kr i driks..Inte illa alls..På kvällen blev det dans till Whalströms i Torsåker, men jag var så trött så det blev inte så mycket dans för mig den kvällen..

Söndag var bara en slödag.

I veckan som var har jag badat lite....Men bara 3dagar. En av dagarna var jag, syrran, Amanda och Johan ut till Bönan och badade. Var bara 16 grader i vattnet så det var iskallt när man gick i, men när man hade doppat sig var det skönt:)

Torsdag 2 juli
Dans i Forsbacka till Sannex! Var en varm och skön kväll. Ganska mycket folk och roligt, men efter pausen så kom ALLA myggen. Dem var hemska. Bet hela tiden och surrade runt oss när vi dansade. Efter dansen så tog jag och Camilla och Micke & Andreas i Sannex ett dopp i Sjön. Var 24 grader halv 1 på natten. Helt underbart, jag hade kunnat legat där flera timmar, men var ju tvungen att åka hem och sova. När vi hade badat lite så kommer det en full hårdrockare och hoppar i naken...Helt korkad var han:S 
 
Fredag 3 juli:
Var hemma hos mamma och pappa nästan hela dagen, men sen så åkte jag hemm till Linda en stund. Vi åkte sedan ut till Engeltofta för att kolla. Det var dans till barbados, men vi gick inte in för att det kostade 120 kr och vi kom senare så var ingen ide alls..Lyssnade lite, sen åkte vi hem igen!

Lindas hund OBELIX



 Lördag 4 juli
Var lite slödag först. Var ner på stan och hyrde filmer och köpte godis. Sen ringde Tim och frågade om jag skulle med till Max i uppsala:) Äta mat. Fast dem bestämde även sig för att dem skulle bada i Stockholm. Jag skulle, men det blev jag som fick knäppa kort. Det var Patrik(min bror) Tim & Dan som åkte och dem badade. Tim näckade i sthlm. Roligt hade vi iaf:) Hemresan så var vi trötta. Hämtade upp Tims syster vid centralen och sen skjutsade henne hem till Uppsala. Fick en kopp te hos henne. Behövdes verkligen..Sen åkte vi hem och sov..

Söndag 5 juli
Hängde med Dan, Tim och Jim ut till Hästbo, eller ngn annan stans i skogen och badade. Var riktigt varmt och skönt vattnet, men det var så grymt mycket mygg så det blev ett snabbt bad. Sen hämtade vi min bror och det blev max idag också. Åkte sen hem till oss och kollade på film. Alla utom Dan för att han skulle upp och jobba kl:halv 7..Kollade på Hottie and nottie, all boys love Mandy Lane, och lilja forever. Klockan var kvart över 5 när vi skulle sova..svårt att sova när solen gått upp, men jag sov till 12 och dem som sov kvar vaknade halv 2. Riktiga sömntutor..:)

Måndag 6 juli
Blev ännu en filmkväll, men bara en film då. Såg Twilight..Sååå bra film...:) Klockan blev inte lika mycket den kvällen. Det var skönt...

Tisdag 7 juli
Vaknade och tog hand om disken, sen åkte jag ner till pappas jobb och skulle kolla om han hade limm som jag kunde ta till mina skor. köpte nya, men en liten del på märket var lös så jag ska limma de. Orkar inte åka ut till scorett i valbo och fixa de, när jag kan göra det själv.. Träffade även en gammal klasskompis som har fått jobb hos pappa. Det var roligt. Satt kvar på pappas jobb inne på facebook och väntade på att pappa skulle få gå på lunch. Dansbandet SHAKE hade vägarna förbi för att kolla på lite saker till deras nya buss, sen blev det hem och laga tacos för att Syrran, Amanda, JOhan & Max skulle äta mat med oss. Dem sov kvar för att vi skulle med tåget till grönan...

Onsdag 8 juli- Gröna Lund
Tåget rullade iväg från stationen kl 09.06 och vi var framme i Stockholm kl 10.30 där vi skulle möta upp kim. Ringde henne när vi började närma oss centralen. Men jag ringde och väckte henne och hon trodde jag sa halv 12 när jag pratade med henne i tisdags kväll. Satt där och väntade på henne en timme men hon hade problem med sitt bankomatkort så vi gick ner genom gamla stan för att ta färjan till Djurgården, men det var sån kö så vi bestämde oss för att gå till Grönan. Vi trodde att det skulle gå fortare. Vi gick och gick, men hamnade lite fel..Vi gick runt HELA skeppsholmen..Märkte sen att vi gått fel så vi fick gå tillbaka hela vägen. Vi gick nog över 7 km. Var påväg ner till färjan igen och då var det en som stod vid en sightsingbåd och vi åkte med den över till Djurgården. Kom dit till 10 i 1 men vi hade räknat med att vara framme senast 12. När vi äntligen kommit fram och vi skulle köpa biljetter så var det så att man fick köpa entré och åkband utanför Grönan så vi stod i kö. Man tog nummerlappar och det var 180 före oss, men vi hade köpt allt kl 13.40 så det gick skapligt fort. Sen var det bara att åka karuseller. Blev ganska många åk i berg och dalbanan Jet line och 4 gånger i Frittfall, sen några andra karuseller också...Tog färjan tillbaka till stan kl7 och då skulle vi upp till Kim för att hon skulle byta kläder och sen bar det av till hennes killes restaurang. Hon skulle hämta pengar av sin morbror, för att hon lånade 500 kr av mig för att kunna gå in på Grönan...Åt sedan mat och sen var det bara att
ta tunnelbanan till T-centralen för att sedan ta pendeltåget till Upplands Väsby och sedan åka hem till GävleVar hemma kl kvart i 12.

Syster & Amanda


Johan



Slottet





Påväg upp.Kim, Jag & Amanda


Påväg upp igen:)


Äntligen nere;)


Dags att kliva av. Så roligt att åka:)


Syrran glömde kameran hemma så det blev inte så mycket bilder från dagen i Stockholm så vi fick göra det bästa med att knäppa några med min telefon:)

RSS 2.0