15½ timmes pass igår...

Ojj sent blev det igår. Kom hem kvart i fem i morse. Hade jobbat sen kl: 13. Så kan säga att jag har varit så trött idag.
Igår var det 80 tals fest¨på parken(Estraden) var 800 som skulle äta buffé innan discot. Det var 3 buffér som alla skulle plocka från så jag kan säga att det var kaos när man skulle springa och hämta och fylla på medans man också skulle plocka av alla sina tallrikar på stationen man hade. Jag fyllde på bufférna sen gick jag och plockade mina tallrikar. Det var så jobbigt att springa upp och ner i trapporna med en massa tallrikar. Sen när det var klart meed de var det bara att hämta en massa glas och röja bort allt på borden framme vid scenen för att där skulle dem dansa. Sen uppträde hästbonden som var med på "BONDE SÖKER FRU". Han sjöng. Han var riktigt duktig tycker jag.



Sen dansade dem hela kvällen. Jag träffade på en massa folk som jag kände från dansklubben. Janne, kerstin och en massa andra. Roligt att se så många stå och hoppa och dansa. var en rolig kväll:)

Parken hade förvandlats till massa olika krogar. Alla barerna hade fått namn. Blå grottan, wictoria och några andra också.

Sen när klockan var 2 gick dem hem. Vi skullee städa. Jag var nere i disken och hjälpte till länge. Sen gick jag upp till maria och sopade på toaletterna. Fy fan vad det ¨såg ut. Kan inte förstå hur kvinnorna kan vara värre än ungdomarna som går på krogen. Hela toaletten var full med papper, glaskross och spya. Blä..Men herrarnas var lite bättre. MEn där hittade jag en massa glas och ett par kalsonger..Usch vad vidrigt de var. Fortsatte sedan med disken. Barpersonalen stod och drack öl och sprit medans vi slet som djur där nere. Fattar inte varför. Dem var full..Jag och en tjej stod i disken. Det blev bara vi kvar. Dem andra fick gå hem. Johan kom till oss och sa att vi skulle strunta i att ta disken. Vi gjprde ganska rent så resten skulle dem andra ta, men när jag och pappa åkte upp och kollade idag så hade dem inte varit dit och städat. Det hade johan och en annan fått göra. Tycker verkligen synd om honom..

Idag har jag varit på dansträning. Jag dansade en halvtimme sen blev jag yr. Har ju ätit dåligt i 3 dagar så jag tog en kexchoklad och vatten så sen kunde jag dansa. Kännde mig mycket piggare, men jag var seg på träningen. Var väldigt seg och gjorde inte så mycket. Kändes som att jag nästan bara gick och inte var så koncentrerad alls.

Efter dansen åkte jag hem till mamma och pappa en sväng sen har jag varit hemma. Somnade på soffan till 9 sen fram och tillbaka. Då är man slut. Hade bara ätit lite nudlar på dan och godis men min bror fick gå och köpa kebab åt mig, men jag åt inte så mycket av de. Var inge sugen alls men imorgon ska jag börja äta ordentligt och ta hand om min kropp. Jag ska inte fuska med mat, sömn och träning.

Nu ska jag snart ta mig till sängen och sova lite. ska försöka göra någon nytta imorgon tänkte jag.

Bara 8 dagar kvar till Grand Canaria

Kramar
Malin
  ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0