Brännboll, Dans & Träningsverk!!!

Ja nu har helgen passerat. Lördag fm åkte jag med mamma och pappa. Köpte ett balkongbord på Jysk. Sen åkte vi upp till min morbrors grav och mamma planterade blommor. Det var så fint där. Stenen och allt som låg runt var så fint. När jag kom dit så kom tårarna. Åkte sen hem och hämtade kläder och åkte hem till Dharmannar och åt mat, sen gick vi upp till dansklubben för att vi skulle spela brännboll. Gick ner till en gräsplan och spelade. Hoffa som jag dansar med var lagledare för ena laget och det andra var Peter Lagledare för. Var riktigt roligt men jag är inte van med att springa, men roligt var de. Sen gick vi tillbaka till dansklubben. Lekte lite och dansade sen fick vi reda på Resultatet och vi vann(hoffas Lag) Sen blev det mer dans och jag gick hem runt halv 11 för att jag ville se lite av ESC. Norge var så bra. Gillar den låten, även island & Azerbaians låt:) SÄngen nästa var de eftersom att det var dans som stod på schemat på söndagen..

Vaknade på söndag morgon och kunde knappt gå. Hade sån träningsverk i benen och resten av kroppen...Blev sedan dans till Blender..Dansade inte så mycket under kvällen. Hjälpte Maria & Maria i cafét i pausen och sålde fika..sista snabba låtarna dansade jag med marcus:) Det var så roligt:) Var trött som bara den så somnade ganska fort när jag kom hem. Skulle upp kvart i 6 så var seg som bara den...Men skönt var det att jag bara jobbade mellan 7-12..

Idag har jag varit till Tandläkaren. Trodde att jag skulle ha något hål för att det hade ilat lite i en tand, men det var inget hål, det kunde vara så att det kunde bli så i emaljen, men hon la på lite flour där så hon sa att jag hade fina tänder. Det var ju bra att höra de.

Sen var jag ner till Indiska och köpte en röd sommarklänning som jag lagt undan igår.Sen har jag varit hemma. Har haft så ont i kroppen. Har haltat framåt idag känns det som. Har fortfarande ont, men hoppas det har gått över tills imorgon. Ska ju jobba 8 timmar då så jag vill ju helst vara piggare i benen då när jag ska jobba på konferensen när jag ska springa upp och ner i trapporna...

Nu ska jag kolla klart på Pretty Woman som är på kanal 9=) Älskar verkligen den filmen..

Godnatt och Sovgott
 Pussar & Kramar
        MALIN
           ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0