Första doppet 2011 + Liams 7 månadersdag

Igår fredag den 8 juli var vi in till Skövde och uträttade ärenden. Vi skulle även kolla på en bilbarnstol till Liam och vi köpte en. Hittade en på kampanj för 1995 kr istället för 3250kr.
På kvällen var vi bortbjudna till ett par på middag. Det var riktigt trevligt och det var full fart på lilleman. Dem hade en hund som skulle vara och pussa på honom hela tiden men han var inte alls rädd för henne. Det är en STOR hund. Liam ville ju leka med hunden så han tog tag i henne som han gör med katterna. Då blev hon på bushumör och ville naffsa på honom men de gick bra.

Idag blev Liam hela 7 månader. Kan inte förstå vart tiden tar vägen.  Den går så fort.
Imorse så gjorde vi en massa saker. Hjärtat var ute och rensade ogräs på uppfarten och fixade till massa saker vid våran nya entré. Vi har fått en ny dörr så de är stor skillnad på huset nu.
Vid 12 tiden åkte vi hem till svärmor. Där var hjärtats bror och syster med respektive och barn.  Vi åt lunch och satt ute och solade. Det har varit riktigt varmt och skönt idag.

Farfar och Liam kollar på kossorna




På eftermiddagen så åkte vi till en sjö och jag tog mitt första dopp. Var skönt och jag var som vanligt först i. Robban badade också fast han är badkruka ibland. Liams kusin Wilma är helt galen och ville inte gå upp. Liams andra kusin Saga ville inte bada men en kvart innan vi skulle åka så ville hon och när hon skulle upp blev hon riktigt arg. Hon ville bada MER.

Första fotbadet i sjön


Åkte tillbaka hem till svärmor och svärfar och fikade lite och Liam SOMNADE som en stock på pappas axel. Det har ju varit full fart hela dagen så de är inte konstigt att han var trött.



Lilleman har kommit på att man kan ställa sig upp mot saker. Han vill upp och de kommer han snart att fixa. När robban stod bakom så kom han upp på trappstegen.



Nu så sitter vi på altanen och bara tar det lugnt. Har grillat grilspett och om en stund blir det nog vaniljglass och krossad marabou daim. Mums va gott de ska bli.

Ha en fortsatt trevligt helg

:)

För er som läser bloggen så ska jag berätta att Liam ska få ett syskon i mitten av november. (Beräknad ca 16 november. Hoppas bara att den här vill komma i tid och inte 2 veckor efter som Liam gjorde.) Lilleman kommer bara att vara 11 månader + några dagar.
Jag vet att det kommer att bli tufft men de kommer att fungera.
Jag är i v. 21+2 (v22) Idag den 9 juli.

Ultraljudsbilden är från v.16+1




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0